شروع نسل هشتم بازیهای ویدیویی با پیشرفت سخت افزاری بسیار زیادی همراه بود. این پیشرفتها باعث شدند که سازندگان توانایی بازسازی آثار قدیمی و دوست داشتنی را با کیفیتی بسیار بالا داشته باشند. با تیلنو همراه شوید تا نگاهی به بهترین بازی های بازسازی شده در نسل هشتم داشته باشیم و گوشهای از خاطرات شما را زنده کنیم.
همهی ما در دوران کودکی و نوجوانی آثار و بازیهای زیادی را تجربه کردیم. اما تعداد کمی از آنها تبدیل به بازیهای نوستالژیک شدند و در ذهن ما به عنوان خاطرات خوب جا خوش کردند. در سالهای اخیر، استودیوهای بازیسازی به بازسازی یا به اصطلاح ریمیک کردن آثار محبوب ما روی آوردند که بعضی از آنها شکستهایی تمام عیار بودند و برخی دیگر، روح نسخههای قدیمی را در خود داشتند. از دنیای بزرگ و پیچیدهی فاینال فانتزی بگیرید تا شخصیت محبوب دوران کودکیمان یعنی کرش، همه در طی این چند سال به شکلهای مختلف بازسازی شدند. با ما همراه شوید تا نگاهی به این بازسازیهای جذاب و نوستالژیک بیندازیم و بهترین آنها را به شما معرفی کنیم.
Shadow Of The Colossus
زمانی که بازیکنان برای اولین بار در سال ۲۰۰۵ به تجربهی اثر فومیتو اوئدا، کارگردان ژاپنی بازی Shadow Of The Colossus پرداختد، از شدت عظمت بازی و غولهای آن راهی جز ستایش این کارگردان را در جلوی خود نمیدیدند. گیمپلی فوقالعاده که نظیر آن در کمتر بازی دیده میشد در کنار موسیقی بسیار حماسی که شما را به نابود کردن کلوسوسهای حاضر در بازی تشویق میکرد، چیزی را خلق کرده بود که نظیر آن در هیچ بازی و صنعت دیگری دیده نمیشد. تمام این موارد با رنگ آمیزی هنری محیط، از سایهی کلوسوس یک اثر هنری ساخته بود که در حد نقاشیهای معروف، دیدنی بود. در سال ۲۰۱۸ استودیو Bluepoint وظیفهی ساخت بازسازی این اثر را بر عهده گرفت و توانست چیزی را خلق کند که در حد نسخهی اوریجینال و حتی بیشتر از آن، جادویی بود. عظمت غولها حال با سخت افزارهای جدید بیشتر از همیشه به چشم میآمد و مخاطبان را شیفتهی خودش میکرد. اگر به هر دلیلی نتوانستید به تجربهی بازسازی Shadow Of The Colossus بپردازید، وقت را هدر ندهید و هرچه سریعتر خود را به دنیای زیبای فومیتو اوئدا بسپارید.
Spyro: Reingited Trilogy
اژدهای محبوب دنیای گیم یعنی اسپایرو (Spyro) یکی از آن شخصیتهایی است که کودکی بسیاری از گیمرها را با بازیهای جذابش ساخته بود و از احترام خاصی در بین بازیکنان برخوردار است. بازسازی سه نسخهی اول این سری که با نام Spyro Reignited Trilogy شناخته میشود، یک ادای دین و نامهای عاشقانه از طرف استودیو Toys For Bob به این مجموعه و طرفدانش بود که به بهترین شکل ممکن ساخته و پولیش خورده شده بود. جذابیت بصری بسیار بالای این ریمیک، در کنار گیمپلی جذابی که در نسخهی اوریجینال این بازی خلق شده بود، حتی باعث میشود که گیمرهای امروزی نیز به تجربهی سهگانهی اسپایرو بپردازند و به معنای واقعی کلمه از آن لذت ببرند.
Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
شخصیت افسانهای سونی، یعنی کرش بندیکوت (Crash Bandicoot)، برای اولین بار در سال ۱۹۹۵ پا به عرصهی گیم گذاشت و تبدیل به یکی از بهترین دوستهای ما گیمرها در دوران کودکی شد. این روباه سریع، با یک بازسازی فوق العاده تمام عیار توسط استودیو ویکاریوس ویژنز (Vicarious Visions) دوباره به دنیای بازیهای ویدیویی بازگشت و توانست باری دیگر خود را در دل ما مخاطبان جا دهد. این ریمیک حاوی سه نسخهی اول و اصلی سری کرش بندیکوت است که به لطف سازندگانش، تجربهای جادویی و نوستالوژیکی مانند نسخههای اوریجینال را ارائه میدهد. با این تفاوت که این بار جلوههای بصری این سهگانه پیشرفت بسیار چشمگیری داشتند و بازیکنان میتوانند تنها با نگاه به محیط این بازیها، لذت زیادی ببرند. در کنار این مورد، صداگذاری بازی نیز دچار تغییرات مثبت بسیار زیادی شده و همان افکتها و موسیقیهای همیشگی سری کرش بندیکوت در این نسخه با کیفیت بالاتری گنجانده شدهاند تا به این ترتیب بازی Crash Bandicoot N.Sane Trilogy تبدیل به یکی از بهترین بازی های بازسازی شده در نسل هشتم تبدیل شود.
Ratchet And Clank
بازیکنان و طرفداران سبک پلتفرمر، از یک بازی در این سبک چه میخواهند؟ گیمپلی جذاب، تنوع بالا و از همه مهمتر، طراحی مراحل پر دقت و بالانس. نسخهی ریبوت و بازسازی رچت اند کلنک (Ratchet And Clank) تمام مواردی را که یک بازی پلتفرمر جذاب سه بعدی لازم دارد را به مخاطبانش ارائه میدهد و با جلوههای بصری چشم نوازش پا را فراتر نیز میگذارد. طراحی مراحل، بالانس بودن گیمپلی، تنوع و آزادی عمل بالا و بسیاری از موارد دیگر در بازی Ratchet And Clank در بالاترین سطح خود قرار دارند. یکی دیگر از مواردی که ریمیک رچت اند کلنک در آن میدرخشد، داستان آن است. جایی که نسخهی بازسازی شده کمی تغییرات را دستور کار قرار داده که البته این تغییرات شدیدا درست بوده و حالا در کنار پلتفرمر و اکشن جذاب، داستان خوبی را نیز شاهد هستیم. استودیو اینسامنیاک گیمز (Insomniac Games) که تخصص خاصی در ساخت آثار سرگرم کننده و فان دارد، در رچت اند کلنک باری دیگر هنر خود را به رخ مخاطبان کشید و با ساخت یک اثر بینهایت عالی، این مجموعه را دوباره به اوج رساند.
Legend Of Zelda: Link’s Awakening
زمانی که حرف از ساخت یک بازسازی از مجموعهای پرطرفدار میشود، ناخودآگاه به انجام رساندن این امر یک ریسک بزرگ و ترسناک به نظر میرسد. ریسکی که تنها یک شرکت میتواند به بهترین شکل ممکن آن را بپذیرد و به انجام برساند و آن هم نینتندو است. کاری که این شرکت با ریمیک بازی Zelda Link’s Awakening انجام داد، دست کمی از ساخت یک اثر اوریجینال ندارد. بازی به قدری کامل و امروزی است که هیچکس، تاکید میکنیم هیچکس از تجربهی آن خسته نمیشود. کافی است که برای ساعاتی کوتاه به تجربهی این اثر بپردازید تا به مفهوم جادوی زلدا پی ببرید. همه چیز در بهترین حالت خود قرار دارد و کوچکترین ایرادی به هستهی اصلی گیمپلی Link’s Awakening وارد نیست. حتی زمانی که بحث کیفیت بصری و هنری این بازسازی به وسط میآید، کمتر ریمیکی پیدا میشود که بتواند با زیبایی زلدا رقابت کند. طراحی شخصیتهای با بالاترین جزئیات انجام شده و بازیکن نمیتواند لحظهای چشم خود را از صفحهی نمایش و این هارمونی فوق العادهی رنگها جدا کند. اگر شما نیز به تجربهی این بازی علاقهمند هستید، لحظهای فرصت را از دست ندهید و خود را از تجربهی یکی از بهترین بازی های بازسازی شده در نسل هشتم، محروم نکنید.
Final Fantasy 7 Remake
زمانی که شرکت اسکوئر انیکس (Square Enix) خبر ساخت بازسازی نسخهی هفتم سری فاینال فانتزی را به هواداران داد، نگرانیهایی مبنی بر اینکه آیا چنین اثری با گیمپلی نوبتی و کلاسیک میتواند فروش خوبی را داشته باشد و بازیکنان را به سمت خودش جذب کند یا خیر، درست شد. اما پس از انتشار بازی و تجربهی آن توسط بازیکنان، این مورد کاملا به فراموشی سپرده شد و بازی Final Fantasy 7 Remake توانست خود را به عنوان یکی از باکیفیتترین بازسازیهای نسل هشتم به همگان معرفی کند. سیستم مبارزات نوبتی که در نسخهی اوریجینال این اثر وجود داشت، کمی برای نسل هشتم قدیمی به نظر میرسید. از این رو سازندگان بازی مکانیک مبارزات بازی را به هک اند اسلش همزمان تغییر دادند و سیستم Turn-Based بازی قدیمی را در دل این گیمپلی جا دادند و از آن برای استفاده از آیتمهای مختلف و حرکات ویژه استفاده کردند. با این تغییر نبردها در بازی بسیار جذاب و سریع هستند و از طرف دیگر هواداران قدیمی و وفادار این سری نیز میتوانند با استفاده از سیستم نوبتی بازی در مبارزات، خاطره بازی کنند. بازی Final Fantasy 7 Remake یکی از بهترین ریمیکهای نسل هشتم است که در کنار تغییرات مثبت گیمپلی و به روز شدن آن، گرافیک فنی و هنری فوق العادهای نیز دارد و یک پکیج کامل برای بازیکنان نسخهی اوریجینال و تازه واردان به دنیای فاینال فانتزی است.
Resident Evil 2 Remake
زمانی که سری رزیدنت ایول در حال تغییر سبک دادن و دور شدن از ریشههایش بود، بازسازی نسخهی دوم این سری، تبدیل به ادای دینی کامل به روزهای اوج این مجموعهی فوق العاده محبوب شد. بازی Resident Evil 2 Remake تمام مواردی که نسخهی اوریجینال در اجرای آن موفق بوده را به درستی انجام میدهد. مواردی مثل طراحی مرحلهی هنرمندانه، پازلهای چالش برانگیز و حس ترس توأم با بقا که به لطف جلوههای بصری امروزی و نورپرداری و صداگذاری بسیار تاثیر گذار، استانداردهای جدیدی را برای نام بازسازی تعریف میکند. محیطهای بازی به خوبی طراحی شدهاند و حس خفقان و ترس را به خوبی به مخاطبان القا میکنند. از طرفی استودیو کپکام (Capcom) نوآوریهایی را نیز به بازی اضافه کرده که مهمترین آنها تغییر زاویهی دوربین از بالای سر، به پشت شانه است. این موارد در ترکیب با یکدیگر بازی Resident Evil 2 Remake را نه تنها تبدیل به یک بازی ترسناک بقای مدرن و امروزی میکنند، بلکه آن را تبدیل به اثری وفادار به ریشهها میکند و با اقتدار رضایت تمام مخاطبان هدفش را به دست میآورد.
به نظر شما بهترین بازی های بازسازی شده در نسل هشتم کدام هستند؟ دیدگاهتان را با تیلنو به اشتراک بگذارید.
منبع: وبسایت IGN