ممکن است خیلی از بازیکنان با Quest یا ماموریتهایی که مختص خود سرویس ایکس باکس گیم پس است آشنایی نداشته باشند، اما جالب است بدانید شما میتوانید با کامل کردن آنها، بازیهای مورد علاقهی خود را از فروشگاه ایکس باکس لایو خریداری کنید.
مایکروسافت در طی سه سال گذشته و از زمانی که سرویس گیم پس را معرفی کرده، تمرکز زیادی را به آن اختصاص داده است. سرویس اشتراکی Game Pass جزء یکی از ستونهایی به شمار میرود که برند ایکس باکس توجه زیادی به آن دارد و میخواهد با استفاده از آن، رضایت بازیکنان را بیشتر از هر زمان دیگری به دست آورد. فیل اسپنسر و تیم او همواره تلاش میکنند تا علاوه بر قرار دادن تمامی بازیهای انحصاری ایکس باکس در این سرویس، به بازیهای Multi-Platform هم توجه داشته باشد. همین چند روز پیش بود که بازیهای جدید سرویس ایکس باکس گیم پس معرفی شد که در میان آنها یک بازی معروف و مولتی پلتفرم مانند Injustice 2 وجود داشت.
در حال حاضر، Xbox Game Pass از اهمیت بالایی نزد طرفداران برخوردار است، اما همهی آنها از تمامی ویژگیهای آن با خبر نیستند. گیم پس نه تنها قابلیت دسترسی به بیش از ۱۰۰ بازی مختلف را به بازیکن میدهد، بلکه در ازای انجام دادن برخی از چالشها امتیازات خاصی را برای مشترکین در نظر میگیرد. بازیکنان میتوانند با انجام دادن این Questها و به دست آوردن امتیازات آنها، یک بازی واقعی بخرند یا اشتراک خود را تمدید کنند، آن هم بدون این که دوباره پولی بپردازند. بنابراین، بهتر است چالش یا ماموریتهای ماهانهای که مایکروسافت برای گیم پس در نظر میگیرد را به صورت تمام و کمال انجام دهید.
منظور از Questها در ایکس باکس گیم پس چیست؟
Questهای گیم پس به صورت روزانه، هفتگی و حتی ماهانه در دسترس بازیکنان قرار میگیرند. بازیکنان میتوانند هر روز، دو Quest را در جریان یک بازی انجام دهند. چالشهای هفتگی کمی فرق دارد و تنها در مورد چند بازی مشخص است که خود مسئولان ایکس باکس آنها را انتخاب میکنند. برخی از مواقع، این Questها ساده هستند و به باز کردن یک بازی خاص، خلاصه میشوند. اما در برخی از مواقع دیگر، این ماموریتها خاصتر هستند و بازیکنان را به انجام دادن یک کار خاص یا گرفتن یک Achievement تشویق میکنند. چالشهای ماهانه نسبت به ماموریتهای روزانه و هفتگی سختتر و وقت گیرتر هستند. هم چنین، بعضی از مواقع پیش آمده است که کوئستهای ماهانه مبنی بر انجام دادن یک سری از چالشهای روزانه و هفتگی خاص است؛ به صورتی که شما باید مثلا ۲۰ چالش روزانه را در یک محدودهی سی روزه به پایان برسانید.
امتیازاتی که از طریق ماموریتهای گیم پس به دست میآید، قابلیت تبدیل شدن به پول واقعی را دارند؛ به صورتی که شما میتوانید با استفاده از آنها در فروشگاه ایکس باکس خرید کنید. هم چنین، همان طور که پیش از این هم اشاره کردیم شما میتوانید با استفاده از این امتیازها، سرویس Game Pass خود را بدون پرداخت پول واقعی تمدید کنید.
آن دسته از بازکنانی که علاقه به کامل کردن این چالشها دارند، میتوانند آنها را در قسمت مخصوص به خود Xbox Game Pass پیدا کنند. اگر شما میخواهید نهایت استفاده را از این ماموریتها ببرید، بهتر است آنها را به صورت روزانه، ماهانه و هفتگی بررسی کنید تا چیزی را از دست ندهید. انجام دادن این Questها حکم یک روند پولساز را دارد، آن هم بدون این که کار خاصی در این میان صورت بگیرد. از این هم گذشته، برخی از این جالشها ممکن است به بازیهایی مربوط باشد که شما به طور معمول چند ساعتی در روز را به آنها اختصاص میدهید.
پاداشهای خود مایکروسافت
پاداشهایی که خود مایکروسافت در اختیار کاربران قرار میدهد، از آن چه که تا این نقطه در موردش صحبت کردیم جدا است و چالشها، امتیازات و پاداشهای خاص خود را دارد. چالشهای این سرویس که از آن با نام Microsoft Rewards یاد میشود، برخی از مواقع مربوط به خرید یک بازی، فیلم یا محصولات دیگر از فروشگاه Xbox Live است. البته تمامی این چالشها به خریدن محصولات خلاصه نمیشود و در برخی از مواقع مربوط به کامل کردن کارهای ساده است. امتیازاتی که کاربران از Microsoft Rewards به دست میآورند، مانند همان امتیازاتی است که از طریق کامل کردن چالشهای گیم پس به دست میآید. بنابراین، اگر شما به این دسته از چالش و ماموریتها توجه نکنید، موقعیت بزرگی را برای خرج نکردن پول اضافی از دست میدهید.
برخی از مشکلات
برای این که شما بتوانید تمام امتیازات ممکن از گیم پس و Microsoft Rewards را به دست آورید، باید زمان زیادی را برای تعداد بازیهای زیادی بگذارید. بنابراین شما باید برای تکمیل کردن برخی از این ماموریت و چالشها، یک بازی را به صورت کامل دانلود کرده و به تجربهی آن بپردازید. از طرفی دیگر، بازیهای امروزی حجم به نسبت زیادی دارند و شما باید برای دانلود کردن هر بازی، زمان و حجم زیادی از اینترنت را مصرف کنید. همین مسئله، باعث میشود که کاربران زیادی از انجام دادن این ماموریتها خودداری کنند.
جالب است بدانید که قیمت زیاد حجم اینترنت تنها مختص به کشور ما نیست و بسیاری از افراد دنیا نمیتوانند بیشتر از یک حدی برای اینترنت هزینه کنند. علاوه بر مشکلات مربوط به اینترنت، فصای فصای داخلی کنسولها را هم در نظر بگیرید. حجم بازیهای امروزی به شدت زیاد است و میتواند فضای زیادی را روی کنسول شما اشغال کند. حتی کاربران کنسول ایکس باکس سری ایکس که یک ترابایت جا دارند، ممکن است به مشکل بخورند. برای پر شدن این حافطهی یک ترایتی (که تنها ۸۰۰ گیگابایت آن قابل استفاده است)، چند بازی جدید مانند Call of Duty: Black Ops Cold War و Forza Motor Sport 7 کافی است. تازه این مشکل برای دارندگان کنسول Xbox Series S بحرانیتر هم است. همان طور که میدانید کنسول ارزان قیمت مایکروسافت تنها ۵۰۰ گیگ فضای داخلی دارد همهی این ۵۰۰ گیگ هم قابل استفاده نیست. بنابراین، این مشکلات میتواند بسیاری از بازیکن را متقاعد کند که پرداختن به Questهای ایکس باکس گیم پس زیاد به صرفه نیست. درست است، مایکروسافت حافظههای جانبی SSD کوچکی را برای کاربران ایکس باکس سری ایکس و اس در نظر گرفته است، اما فراموش نکنید که این حافظههای جانبی هم قیمت زیادی دارند و بسیاری از افراد قادر به تهیهی آن نیستند و باید با فضای محدود کنسول خود کنار بیایند.
با در نظر گرفتن این دسته از مشکلات، بسیاری از بازیکنان قادر به استفاده از تمام پتانسیل گیم پس نخواهند بود و نمیتوانند تمام Questها را در مدت زمان مناسب به پایان برسانند. به هر حال، داشتن نیم نگاهی به این ماموریتهای سرگرم کننده، به هیچ وجه ضرر ندارد و میتواند برای دستهی بزرگی از بازیکنان سودآور باشد. شاید هم برخی از مواقع شانس با شما یار بود و چالشهای جدید مربوط به آثاری باشد که شما روی دستگاه دارید. بنابراین، هیچ موقع آنها را نادیده نگیرید.
در پایان اگر قصد دارید بازیهای ایکس باکس گیم پس را در بهترین حالت ممکن تجربه کنید، میتوانید به صفحهی خرید Xbox Series X و خرید Xbox Series S مراجعه کنید.
نظر شما در مورد Questهای سرویس ایکس باکس گیم پس چیست؟ آیا شما تا به حال از چالشها و امتیازات آنها استفاده کردهاید؟ نظرات خود را با تیم تیلنو در میان بگذارید.
منبع: Game Rant