صنعت سینما و آثار مختلفی که در آن منتشر میشوند، پتانسیل بسیار بالایی برای تبدیل شدن به بازیهای ویدیویی خوش ساخت و باکیفیت دارند و در طی سالهای اخیر و به خصوص در نسل هشتم، ما شاهد انتشار بازیهای اقتباسی زیادی بودهایم که بعضی از آنها به طرز شگفتآوری خوب هستند. با تیلنو همراه باشید تا نگاهی به بهترین بازی های اقتباسی از صنعت سینما داشته باشیم و به معرفی اجمالی هرکدام بپردازیم.
Alien Isolation
سری فیلمهای بیگانه (Alien) به کارگردانی ریدلی اسکات (Ridley Scott) جزو محبوبترین آثار در ژانر ترس و علمی-تخیلی هستند و به نوعی میتوان این فیلمها را در بین باقی آثار ترسناک، صاحب سبک و بسیار قابل احترام دانست. خلاصهی داستان قسمت اول این فیلم دربارهی موجودی بیگانه به نام زنومورف (Xenomorf) است که به درون یک فضاپیمای باری نفوذ کرده و در تلاش است تا تمام خدمهی این فضاپیما را از بین ببرد. یک ایستگاه فضایی تاریک و مخوف، هیولایی بسیار ترسناک که دیدنش، لرزه به اندام هرکسی و میاندازد و بازماندگانی که راهی جز فرار را در پیشروی خود نمیبینند، چیزی را خلق میکند که ساخت اقتباسی ویدیو گیمی از آن درستترین و بهترین کار ممکن است. کاری که استودیو Creative Assembly توانست به درستی آن را انجام دهد و اثری را بسازد که کاملا وامدار فیلمهای ریدلی اسکات است و ترس و اضطراب را به اعماق وجود بازیکنان میفرستد. بازی Alien Isolation با دوربین اول شخص روایت میشود و شما را در نقش آماندا ریپلی (Amanda Ripley) قرار میدهد. شما یکی از اعضای فضاپیما هستید و باید برای نجات جان خود و فرار از دست زنومورف دست به هرکاری بزنید. تجربهی این بازی به تمام افرادی که از فیلمهای بیگانه لذت بردند و حتی به آثار ترسناک علاقه دارند پیشنهاد میشود.
Mad Max
یک دنیای کویری و آخرالزمانی که تلاش برای زنده ماندن در آن حرف اول را میزند و هیچکس به دیگری رحم نمیکند، این دنیایی است که جرج میلر (George Miller) با ساخت فیلم Mad Max آن را خلق کرد و استودیو آوالانچ (Avalanche Studios) اقتباسی ویدیو گیمی از آن را تولید کرد که هرچند ایراداتی داشت، اما مبارزات بسیار جذاب و طراحی هنری خوبی را به بازیکنان ارائه میداد و از همه مهمتر، روح سری مدمکس را در خود داشت. داستان بازی از جایی شروع میشود که شخصیت اصلی بازی (Max) توسط دار و دستهی آنتاگونیست بازی یعنی اسکروتس (Scrotus) مورد حمله قرار میگیرد و مهمترین داشتههای خود یعنی ماشین و اسلحهاش را از دست میدهد و در ادامهی بازی تمام تلاشش را برای گرفتن انتقام از این گروه میکند. گیمپلی بازی جهان باز است و ماموریتها و فعالیتهای فرعی و اصلی مختلفی در آن وجود دارند که قابل انجام هستند، هرچند که بخش فرعیات بازی پس از مدت بسیار کوتاهی تکراری میشود و جذابیت خاصی ندارد. مبارزه چه به صورت پیاده و چه با ماشین، بسیار جذاب کار شده اند و حتی مکس قابلیتی به نام Rage دارد که پس از پر شدن و فعال شدن آن، شاهد ضربات بسیار خشنی هستیم که لذت بسیار زیادی را به بازیکن منتقل میکنند. در بازی سیستمی برای آپگرید ماشین وجود دارد که از عمق خوبی برخوردار است و پس از هربار پیشرفتهتر کردن ماشینتان، قویتر شدن آن را حس میکنید. اگر به بازیهایی با تم آخرالزمانی علاقهدارید و از انجام فعالیتهای فرعی کسل کننده خسته نمیشوید، بازی مدمکس با اینکه یکی از بهترین بازی های اقتباسی از صنعت سینما نیست، اما میتواند برای ساعاتی شما را سرگرم کند.
Friday The 13th : The Game
همهی ما سری فیلمهای جمعهی سیزدم (Friday The 13th) و شخصیت اصلی بیرحم و ترسناک آن یعنی جیسون وورهیس (Jason Vorhees) را میشناسیم. حال اگر داستان و پلات این فیلمها را به دنیای ویدیو گیم منتقل کنیم و آن را تبدیل به اثری آنلاین و رقابتی کنیم نتیجه چه میشود؟ نتیجه چیزی میشود که استودیو گان مدیا (Gun Media) توانست آن را در سطح مطلوبی به انجام برساند. بازی Friday The 13th : The Game همانطور که گفتیم، اثری آنلاین و کو-آپ است که در آن یک تیم هشت نفره متشکل از جوانانی که در یک جنگل کمپ زدهاند، باید سعی کنند طی یک بازهی زمانی مشخص از دست جیسون که کنترل آن را نیز یکی از بازیکنان در اختیار دارد فرار کنند و در این راه میتوانند از وسایل مختلف برای دفاع از خودشان نیز استفاده کنند. گیمپلی بازی از بالانس خوبی برخوردار است و کار تیمی مهمترین عنصر برای موفقیت در بازی و از بین بردن جیسون است. اگر به شخصیت جیسون و بازیهای آنلاین گروهی علاقه دارید تجربهی این بازی به خصوص به همراه دوستان میتواند اوقات خوشی را برای شما رقم بزند.
Middle Earth: Shadow Of War
بازی Middle Earth: Shadow Of War یک بازی اقتباسی از فیلمهای ارباب حلقهها (Lord Of The Rings) است که توسط استودیو مونولیث (Monolith) ساخته و منتشر شد. این اثر دنبالهی بازی Shadow Of Mordor است که علی رغم اینکه مورد ستایش منتقدین قرار گرفت، اما فروش خوبی را تجربه نکرد. داستان بازی ادامهی مستقیمی بر نسخهی قبل است و ماجراجویی تلیون (Talion) و روح الفی که با او یکی شده یعنی کلمبریمور (Celembrimor) را در پی نابود کردن سائورون (Sauron) دنبال میکند و از شخصیت پردازی و روایت مناسبی برخوردار است. گیمپلی بازی Shadow Of War تنوع بسیار زیادی دارد و دو مکانیزم اکشن و مخفی-کاری بازی بسیار خوب کار شده و در طولانی مدت تکراری نمیشود. در بازی سیستمی به نام نمسیس (Nemesis) قرار دارد که در واقع گردش اتفاقات دنیا و پویا بودن آن را نشان میدهد. به این گونه که شما پس از کشتن و یا کشته شدن توسط یک ژنرال اورک، شاهد ناامیدی، انگیزهی انتقام و یا غرور در شخصیت آنها هستید و این مورد رویاروییهای بعدی شما با آنها جذاب و غیر قابل پیشبینی میکند.
Star Wars: Jedi Fallen Order
استودیو ریسپاون (Respawn Interactive) بار ها هنر خودش را در بازی سازی ثابت کرده است و زمانی که خبر ساخت و انتشار یک بازی جدید از سری استاروارز منتشر شد، تمام هواداران این سری بیصبرانه منتظر تجربهی این اثر بودند. بازی Star Wars: Jedi Fallen Order بدون هیچ شکی یکی از بهترین بازی های اقتباسی از صنعت سینما است و باری دیگر هنر ریسپاون را در ساخت آثا به یادماندنی نشان میدهد. داستان بازی دربارهی جدای جوانی به نام کل کستیس با بازی کمرون موناهان است که تصمیم میگیرد تا دوباره محفل جدایها را شکل دهد و در طول راه با سیرا جوندا (Cere Junda) آشنا میشود که او را همراهی میکند و نحوهی استفاده از نیرو (Force) را به کَل (Cal) آموزش میدهد. گیمپلی بازی بزرگترین نقطهی قوت اثر است که به دو قسمت مبارزه و گشت و گذار تقسیم میشود که هر دوی آنها به خوبی کار شدهاند و در ترکیب با جلوههای بصری فوقالعاده چشم نوار، معجونی را خلق میکند که تجربهی آن برای هر گیمری واجب است.
شما کدام از آثار بالا را تجربه کردهاید؟ نظرتان را با تیلنو به اشتراک بگذارید.
منبع : وبسایت Digital Trends