بازی, یادداشت

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش چهارم)

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش چهارم)

رده‌بندی سنی یکی از مهم‌ترین شاخصه‌ها برای انتخاب یک بازی محسوب می‌شوند. به همین دلیل، ما قصد داریم بهترین بازی ها بر اساس رده سنی را در این مطلب لیست کنیم تا شما بتوانید انتخاب راحت‌تری داشته باشید. ما پیش‌تر به معرفی برخی از بهترین بازی ها برای رده سنی کودکان و نوجوانان پرداخته بودیم. در ادامه با بخش چهارم این مجموعه مقاله همراه تیلنو باشید.

 

رده‌بندی سنی در بازی‌های ویدیویی بسیار مهم است. در واقع همین فاکتور است که مشخص می‌کند افراد در چه بازه سنی می‌توانند یک اثر را تجربه کنند. این خانواده‌ها هستند که باید کنترل کنند، فرزندانشان حتما آثاری با رده‌بندی مرتبط را بازی کنند. اما شاید از خود بپرسید که رده‌بندی سنی بر چه اساس انجام می‌شود؟

 

برخی از بازی‌های ویدیویی شامل صحنه‌های خشن، خون و خونریزی، ضرب و شتم، نمایش مواد مخدر، استفاده از الفاظ رکیک و دارای صحنه‌های نامناسب هستند. این نوع از محتوا مناسب همه سنین نیست. در نتیجه نهادهایی نظیر ESRB هستند که آثار را از این نظر دسته‌بندی می‌کنند.

 

در چهارمین مقاله درباره بهترین بازی ها بر اساس رده سنی، ما قصد داریم به معرفی بهترین بازی ها برای رده سنی نوجوانان بپردازیم. این ‌آثار برای افراد بالای 13 سال مناسب هستند. پس اگر می‌خواهید برخی از بهترین بازی ها برای رده سنی نوجوانان را بشناسید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

 

بازی Dirt 5

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش چهارم)

 

اکثر بازی‌های شبیه‌سازی رانندگی را می‌توان در دسته آثار مناسب برای رده سنی کودکان و نوجوانان جای داد. بازی Dirt 5 نیز یکی از این آثار است. این اثر توسط استودیو Codemasters ساخته شده و در سال 2020 راهی بازار شد. در واقع این بازی آخرین اثری بود که استودیو Codemasters در زمان مستقل بودن آن را عرضه کرد. در سال جاری میلادی این استودیو به یکی از زیر مجموعه‌های الکترونیک آرتز (Electronic Arts) تبدیل شد.

بازی Dirt 5 همان‌طور که گفتیم یک اثر ریسینگ (Racing) است که روی مسابقات Off-Road تمرکز دارد. در این اثر شما می‌توانید رانندگی در شرایط مختلف و جاده‌های گوناگون را تجربه کنید.  این بازی دارای رویدادهای مختلفی است که می‌توانید در آن‌ها شرکت کنید و سرگرم شوید. همچنین بازی Dirt 5 به بازیکنان اجازه می‌دهد در مکان‌های مختلفی به رقابت بپردازند. از جمله این مکان‌ها می‌توان به آریزونا، برزیل، چین، یونان، ایتالیا، مراکش، آمریکا، نروژ و آفریقای جنوبی اشاره کرد. این اثر دارای سیستم آب و هوای پویا است و در آن می‌توانید شاهد گذر فصول مختلف باشید. هر یک از این شرایط و آب و هوا روی مسابقات تاثیر خاصی می‌گذارند. شما می‌توانید بازی Dirt 5 را به صورت چهار نفره نیز تجربه کنید. در این حالت صفحه نمایش به چهار قسمت تقسیم می‌شود تا بازیکنان بتوانند مسیر خود را ببینند.

بازی Dirt 5 دارای حالت داستانی نیز هست که تجربه آن نیز می‌تواند برایتان جذاب باشد. در این حالت شما با دیگر رانندگان به رقابت می‌پردازید و باید تلاش کنید در مسابقات مختلف به مقام قهرمانی دست پیدا کنید. این اثر بدون تردید یکی از بهترین بازی ها برای رده سنی نوجوانان است.

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی Need for Speed 2015

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش چهارم)

 

در ادامه لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی، می‌رسیم به اثری دیگر در سبک ریسینگ. اکثر کسانی که به بازی‌های ویدیویی علاقه‌مند هستند، نام فرنچایز Need for Speed را شنیده‌اند. این مجموعه از سال‌ها پیش محبوبیت زیادی داشته و حتی افراد زیادی ورود به دنیای گیم را با این مجموعه آغاز کرده‌اند. بازی Need for Speed 2015 نسخه بیست و دوم از فرنچایز Need for Speed است و یک ریبوت (Reboot) به حساب می‌آید.

بازی Need for Speed 2015 اثری آنلاین و جهان‌باز (Open World) است. این اثر توسط استودیو Ghost Games ساخته شده و الکترونیک آرتز آن را در سال 2015 عرضه کرد. این بازی از نظر بصری بسیار چشم‌نواز است و قابلیت شخصی‌سازی بسیار خوبی را ارائه می‌دهد. تنها نقطه ضعف آن از نظر اکثر کاربران، نیازش به اتصال دائم اینترنت است. بازی Need for Speed 2015 با وجود انتقادهای مختلف به خاطر آنلاین بودنش، از نظر فروش کاملا موفق بود.

این بازی دارای پنج حالت Speed ،Style ،Crew ،Build و Outlaw است که هر یک از آن‌ها جذابیت‌های خاص خود را دارند. این اثر در یک شهر خیالی به نام Ventura Bay جریان دارد که بر اساس لس آنجلس ساخته شده است. اگر می‌خواهید یکی از بهترین بازی ها برای رده سنی نوجوانان را تجربه کنید، حتما به سراغ بازی Need for Speed 2015 بروید.

بازی Overwatch

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش چهارم)

 

بازی Overwatch یک اثر تیمی، چند نفره و شوتر اول شخص است که توسط Blizzard Entertainment ساخته شد و در سال 2016 در دسترس کاربران قرار گرفت. در واقع می‌توان این اثر را در زیر ژانر Hero Shooter نیز دسته‌بندی کرد. بازیکنان در این بازی به دو تیم 6 نفره تقسیم می‌شوند. هر بازیکن می‌تواند کاراکتر مورد نظر خود را از میان تعداد بسیار زیادی از شخصیت‌های اثر انتخاب کند. به شخصیت‌های بازی Overwatch، هیرو (Hero) گفته می‌شود. هر یک از این کاراکترها توانایی‌های منحصر به فردی دارند. در این بازی زمان شما محدود است و باید همه کارها را با اتکا به کار تیمی انجام دهید.

بازی Overwatch پس از عرضه به روز رسانی‌های مختلفی دریافت کرد که هر یک از‌ آن‌ها نقشه‌ها، کاراکترها و حالت‌های مختلفی را به اثر اضافه کردند. این بازی پس از عرضه به سرعت توانست کاربران زیادی را به سمت خود بکشاند. بسیاری از منتقدان این اثر را ستایش کردند. استایل کارتونی و گیم‌پلی جذاب دو مورد از مهم‌ترین مولفه‌های بازی Overwatch هستند. این بازی توانست در رویدادهای مختلف جوایز زیادی دریافت کند و به همین جهت هم می‌توان آن را در لیست بهترین بازی های بر اساس رده سنی جای داد. قابل ذکر است که دنباله این اثر نیز در دست ساخت قرار دارد، اما پس از چند بار تاخیر، قعلا خبری از تاریخ دقیق عرضه آن نیست.

 

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی It Takes Two

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش چهارم)

 

بازی It Takes Two  اثری اکشن-ماجراجویی و پلتفرمر محسوب می‌شود که Hazelight Studios وظیفه ساخت آن را برعهده داشته است. الکترونیک آرتز این اثر را در سال جاری میلادی راهی بازار کرد و توانست بازخوردهای خوبی دریافت کند. این بازی ایده‌ی منحصر به فردی دارد و می‌تواند تجربه‌ای خوب از حالت کوآپ (Co-op) را به شما ارائه دهد. این اثر با سایر نمونه‌ها یکسان نیست و نوآوری‌های مختلفی را ارائه داده است. استودیو سازنده بازی It Takes Two، پیش از این دست به ساخت بازی A Way Out زده بود که از آن هم می‌توان به عنوان اثری موفق نام برد.

بازی It Takes Two بخش‌های مختلف و متنوعی دارد. بسیاری از آثار پلتفرمر صرفا به مکانیک‌های دویدن و پرش بسنده می‌کنند، اما این بازی می‌تواند تجربه‌ای متفاوت را به شما ارائه دهد. هر بخش از این اثر از نظر گیم‌پلی متنوع است و همین موضوع نیز باعث می‌شود بازیکنان از تجربه آن خسته نشوند. برای مثال ممکن است در یک مرحله یکی از کاراکترها قدرت کنترل زمان را داشته باشد و شخصیت دیگر بتواند وظیفه منحصر به فرد متفاوتی را انجام دهد. به هر حال هر دو کاراکتر برای پیشروی باید از توانایی‌های هم استفاده کنند.

داستان بازی It Takes Two روایت‌گر ماجرای زن و شوهری به نام کودی (Cody) و می (May) است. آن‌ها شرایط خوبی را سپری نمی‌کنند و تصمیم گرفته‌اند از هم جدا شوند. آن‌ها تصمیم خود را به دخترشان، رز (Rose)، می‌گویند. سپس آن دو به طرز شگفت‌آوری در کالبد دو عروسک قرار می‌گیرند و از همین جا است که بازی شروع می‌شود. این اثر به خوبی می‌تواند داستان خود را پیاده کند و از نظر روایت قصه کاملا موفق است. به هر حال تجربه این اثر از لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی را نباید از دست بدهید.

بازی Super Smash Bros. Ultimate

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش چهارم)

 

بدون شک همه بازی‌دوستان ماریو (Mario) را می‌شناسند. کاراکتری با سبیل بزرگ و لباسی قرمز رنگ. بازی‌های مختلفی با محوریت این کاراکتر یا با اقتباس از جهان آن ساخته شده است. از جمله آن‌ها می‌توان به آثاری در سبک ورزش تنیس، مار و پله، ریسینگ و … اشاره کرد. یکی از این موارد بازی Super Smash Bros. Ultimate است که اثری در سبک مبارزه‌ای به حساب می‌آید. در این اثر ما شاهد حضور شخصیت‌های مختلف از فرنچایزهای گوناگون جهان گیم هستیم. این بازی با همکاری Bandai Namco Studios و Sora Ltd ساخته شد و شرکت نینتندو (Nintendo) آن را در سال 2018 منتشر کرد. این اثر در واقع پنجمین نسخه از مجموعه Super Smash Bros محسوب می‌شود.

بازی Super Smash Bros. Ultimate همان سبک و سیاق آثار پیشین را دارد و کاراکترهای بسیار زیادی را در دسترس کاربران قرار می‌دهد. شما می‌توانید در این بازی یک کاراکتر را انتخاب کنید و در مبارزات تمام تلاش خود را به کار بگیرید که بتوانید دشمن را از بین ببرید. برای این کار ابتدا باید سعی کنید نقطه ضعف کاراکتر مقابل را کشف کنید. بازی Super Smash Bros. Ultimate دارای حالت‌های مختلفی است. از جمله آن‌ها می‌توان به بخش کمپین برای حالت تک نفره و حالت‌های رقابتی مختلف در حالت آنلاین یا مولتی پلیر اشاره کرد. این اثر بدون شک یکی از بهترین بازی ها برای رده سنی نوجوانان محسوب می‌شود.

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی Biomutant

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش چهارم)

 

بازی Biomutant اثری در سبک اکشن و نقش‌آفرینی (RPG) است که جهانی کاملا آزاد دارد. این اثر توسط استودیو Experiment 101 ساخته شده و در سال جاری میلادی THQ Nordic آن را راهی بازار کرد. این اثر از زاویه سوم شخص روایت می‌شود و شما در آن نقش یک کاراکتر پستاندار و جنگجو را برعهده دارید. به طور کلی جهان این بازی از جانوران جهش‌یافته مختلف پر شده است. بازیکنان در ابتدای بازی باید کاراکتر خود را شخصی‌سازی کنند. در واقع شما می‌توانید قد، هیکل و استایل، موهای بدن و سایر ویژگی‌های کاراکتر اصلی را شخصی‌سازی کنید. هر یک از این ویژگی‌ها در گیم‌پلی تاثیر خود را می‌گذارند. برای مثال هرچه کاراکتر شما تنومندتر باشد، کندتر است؛ ولی در عوض در زمان مبارزه، از هر ضربه دشمن آسیب کمتری می‌بیند.

سیستم مبارزات بازی Biomutant به شما اجازه می‌دهد در مبارزات تن به تن شرکت کنید یا از راه دور به دشمن آسیب بزنید. همچنین بازیکنان می‌توانند آیتم‌های مختلفی را در محیط جمع‌آوری کنند و در نهایت با استفاده از آن‌ها، دست به ساخت اسلحه بزنند.

بازی Biomutant دارای داستان غیر خطی است و انتخاب‌های بازیکنان در آن نقش تعیین کننده دارند. از همین رو هر تصمیمی که بگیرید در چگونگی روند داستان تاثیرگذارند. داستان اصلی حول محور Tree of Life می‌چرخد که دچار مشکلاتی شده است. در این اثر 6 قبیله وجود دارند. سه قبیله خواهان بهبود شرایط Tree of Life هستند و سه قبیله دیگر از اوضاع به وجود آمده بهره می‌برند. شما می‌توانید با تهیه بازی Biomutant، این شرایط را خودتان تجربه کنید. بررسی اولیه و استریم بازی Biomutant که توسط تیم تیلنو انجام شده است، می‌تواند به شما در انتخابتان کمک کند.

این بود بخش چهارم لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید. بخش پنجم مقاله نیز به زودی در تیلنو منتشر خواهد شد و در آن قرار است به معرفی بقیه موارد لیست بهترین بازی ها برای رده سنی نوجوانان بپردازیم. نظر شما درباره رده‌بندی سنی در بازی‌های ویدیویی جیست؟ آیا به آن توجهی دارید؟ به نظر شما ما کدام آثار را در لیست بهرین بازی ها برای نوجوانان از قلم انداخته‌ایم؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

اینستاگرام تیلنو
بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *