راهنمای خرید بازی, راهنمای خرید, راهنمای خرید بازی PS4, راهنمای خرید بازی PS5, راهنمای خرید بازی Xbox Series X/S

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش سیزدهم)

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش سیزدهم)

رده‌بندی سنی یکی از مهم‌ترین شاخصه‌ها برای انتخاب یک بازی محسوب می‌شوند. به همین دلیل، ما قصد داریم بهترین بازی ها بر اساس رده سنی را در این مطلب لیست کنیم تا شما بتوانید انتخاب راحت‌تری داشته باشید. ما پیش‌تر به معرفی برخی از بهترین بازی ها برای رده سنی کودکان و نوجوانان پرداخته بودیم. در ادامه با بخش سیزدهم این مجموعه مقاله همراه تیلنو باشید.

 

رده‌بندی سنی در بازی‌های ویدیویی بسیار مهم است. در واقع همین فاکتور است که مشخص می‌کند افراد در چه بازه سنی می‌توانند یک اثر را تجربه کنند. این خانواده‌ها هستند که باید کنترل کنند، فرزندانشان حتما آثاری با رده‌بندی مرتبط را بازی کنند. اما شاید از خود بپرسید که رده‌بندی سنی بر چه اساس انجام می‌شود؟

در سیزدهمین مقاله درباره بهترین بازی ها بر اساس رده سنی، ما قصد داریم به ادامه معرفی بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان بپردازیم. بازی‌های معرفی شده در این مقاله، برای افراد بالای 18 سال مناسب هستند. پس اگر می‌خواهید برخی از بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان را بشناسید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

بازی Resident Evil Village

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش سیزدهم)

احتمالا خیلی از با فرنچایز رزیدنت ایول با ژانر وحشت در دنیای بازی‌های ویدیویی آشنا شده باشید. این مجموعه بین گیمرها طرفداران زیادی دارد و تا به حال نسخه‌های متعددی از آن ساخته شده است. ما در شماره دوازدهم از مجموعه مقالات بهترین بازی ها بر اساس رده سنی به معرفی بازی Resident Evil 4 پرداختیم. اما حالا قصد داریم جدیدترین نسخه از این فرنچایز را به شما معرفی کنیم.

بازی Resident Evil Village اثری در سبک ترس و بقا است که کپکام (Capcom) آن را ساخته و در سال 2021 راهی بازار کرد. احتمالا همین حالا نیز اکثر شما نام این اثر را شنیده‌اید. مخصوصا به این خاطر که میم‌های (Meme) مربوط به آنتاگونیست این اثر، لیدی دیمیترسک (Lady Dimitrescu)، برای مدتی در بین جامعه گیم ترند شده بود. این اثر دنباله‌ای برای بازی Resident Evil 7: Biohazard است که در سال 2017 منتشر شد. در واقع اتان وینترز (Ethan Winters) شخصیت محوری این بازی است. دختر او ربوده شده و حالا اتان قصد دارد به هر وسیله‌ای که شده، او را پیدا کند. او در این مسیر یک تقابل سرنوشت‌ساز با کریس ردفیلد (Chris Redfield) را نیز تجربه خواهد کرد. اتان وارد روستایی می‌شود که فضای خوفناکی دارد و پر از موجودات جهش‌یافته و وحشی است.

یکی از ویژگی‌هایی که برای برخی منتقدان و گیمرها خوشایند بود و بعضی قدیمی‌ترها به آن خرده می‌گرفتند، این بود که گیم‌پلی این اثر نسبت به نسخه‌های پیشین اکشن‌محورتر شده بود. البته هنوز هم بازی Resident Evil Village از مولفه‌های سبک بقا بهره‌مند است، اما این المان‌ها کم رنگ شده‌اند.

با این وجود بازی توانست نقدهای خوبی دریافت کند و میانگین نمرات آن روی پلتفرم‌های مختلف در سایت متاکریتیک بالای 80 است. منتقدان گیم‌پلی، فضاسازی و تنوع در این بازی را نکات مثبت آن می‌دانستند. اما از سوی دیگر باس فایت‌ها (Boss Fight)، معماها و مشکلات اجرایی روی پی سی مورد انتقاد بسیاری قرار گرفت. قابل ذکر است بازی رزیدنت ایول ویلج توانست جوایز مختلفی نیز به دست آورد.

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی Battlefield 1

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش سیزدهم)

فرنچایز Battlefield همیشه یکی از رقبا سرسخت مجموعه Call of Duty بوده است. این دو فرنچایز طرفداران زیادی دارند و هر کدام از آن‌ها نسخه‌هایی دارند که مدت‌ها عاشقان سبک شوتر اول شخص را به خود مشغول کرده‌اند. ما در این مقاله قصد داریم یکی از نسخه‌های بتلفیلد را به شما معرفی کنید که یکی از بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان به حساب می‌آید.

بازی Battlefield 1 توسط استودیو دایس (DICE) ساخته شده و الکترونیک آرتز (Electronic Arts) آن را در سال 2016 راهی بازار کرد. این اثر پانزدهمین نسخه از فرنچایز بتلفیلد به حساب می‌آید. قابل ذکر بوده که آخرین نسخه اصلی از این مجموعه که پیش از این اثر عرضه شده، بازی Battlefield 4 است که در 2013 در دسترس کاربران قرار گرفته بود.

بازی بتلفیلد 1 با محوریت وقایع جنگ جهانی اول ساخته شده و همین موضوع نیز یکی از نکات مثبت آن است. زیرا این روزها بازی‌های زیادی را نمی‌بینیم که جنگ جهانی اول را مورد توجه قرار دهند و اکثر آثار سعی می‌کنند جنگ جهانی دوم را به تصویر بکشند. بازی Battlefield 1 از نظر گرافیکی فوق‌العاده بوده و طراحی سلاح‌های مربوط به آن دوران و تجهیزات مختلف به بهترین شکل ممکن انجام شده است.

این اثر نقدهای بسیار خوبی از سمت منتقدین دریافت کرد و توانست رضایت گیمرها را به دست آورد. یکی از مواردی که اکثر افراد به آن اشاره می‌کردند، پیشرفت و ارتقا کیفیت این اثر نسبت به نسخه‌های Battlefield 4 و Battlefield Hardline بود. تمرکز روی وقایع جنگ جهانی اول، کمپین‌های تک نفره، حالت‌های چند نفره، بخش بصری و طراحی صدا از جلمه مواردی بود که مورد تعریف و تمجید منتقدین قرار گرفت. این بازی از نظر تجاری نیز موفق بود و توانست بالغ بر 15 میلیون نسخه بفروشد.

بازی Hitman 3

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش سیزدهم)

اگر از شما بخواهند نام یکی از شخصیت‌های اصلی قاتل در دنیای بازی‌های ویدیویی را نام ببرید، چه اسمی در ذهن‌تان نقش می‌بندد؟ احتمالا خیلی از گیمرها مامور 47 را به یاد می‌آورند. کسی که آمار قتل‌هایی که مرتکب شده از از دست در رفته است. اگر به بازی‌های سبک مخفی‌کاری علاقه دارید، بازی Hitman 3 را که یکی از بهترین بازی ها بر اساس رده سنی است را از دست ندهید.

IO Interactive خالق و ناشر بازی هیتمن 3 است. این اثر دنباله‌ای برای بازی Hitman 2 است که در سال 2018 در دسترس قرار گرفته بود. این بازی هشتمین نسخه اصلی از فرنچایز هیتمن است و آخرین اثر از سه‌گانه World of Assassination به حساب می‌آيد.

بازی Hitman 3 از نمای سوم شخص روایت می‌شود و دارای محیطی وسیع است که بازیکنان می‌توانند در آن جا آزادانه به گشت و گذار بپردازند. این اثر دارای ماموریت‌های اصلی و جانبی مختلفی است که برخی از آن‌ها به شدت چالش‌برانگیز هستند. این بازی که وقابع نسخه قبل را دنبال می‌کند، ما را به 6 مکان جدید می‌برد. دارت موور، چونگ‌کینگ، دبی، برلین، منطقه مندوسا و کوه‌های کارپات رومانی مکان‌های جدیدی هستند که حضور در آن‌ها را تجربه خواهید کرد. بازی هیتمن 3 روی پلتفرم‌های مختلف توانست در سایت متاکریتیک از منتقدین میانگین نمره بالا 84 از 100 را به دست آورد و بسیاری از افراد آن را بهترین نسخه در کل مجموعه قلمداد می‌کنند.

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی Mafia: Definitive Edition

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش سیزدهم)

بازی Mafia: Definitive Edition اثری اکشن-ماجراجویی است که توسط استودیو Hangar 13 ساخته شده و 2K Games آن را در سال 2020 منتشر کرد. این بازی ریمیک نسخه اول از سه‌گانه مافیا است که در سال 2002 راهی بازار شده بود. درست مانند نسخه اصلی، وقایع نسخه ریمیک نیز در شهر خیالی لاست هون (Lost Heaven) و در دهه 30 میلادی جریان دارد. این اثر ماجراهای تامی آنجلو (Tommy Angelo) که یه گانگستر آمریکایی است را به تصویر می‌کشد. خانواده سالیری (Salieri) نیز در محوریت این بازی قرار دارند و اتفاقات جالبی را رقم می‌زنند.

بازی Mafia: Definitive Edition کاملا جهان‌باز (Open World) است و در نتیجه می‌توانید در سطح شهر لاست هون به گشت و گذار مشغول شوید و زمان خود را هر طور که دوست دارید بگذرانید. همین که مجبور نیستید دائما ماموریت‌های اصلی بازی را دنبال کنید، یکی از نکات مثبت این اثر به حساب می‌آید. گیم‌پلی ریمیک بازی مافیا شباهت زیادی به نسخه سوم مجموعه دارد و در این اثر برای اولین‌بار قادر خواهید بود که رانندگی با موتورسیکلت را تجربه کنید. علاوه بر این، بازی ماموریت‌های پویاتری دارد. برخی صداپیشه‌های نسخه اصلی در این اثر حضور دارند، اما صداپیشه‌های آمریکایی تغییر کرده‌اند. این اثر تا حد زیادی مورد توجه منتقدین قرار گرفت و آن‌ها نحوه بازسازی داستان، عملکرد و گرافیک بازی را تحسین کردند. اما با این وجود این اثر بدون نقص نبود و انیمیشن‌های آن مورد انتقاد قرار گرفتند. این اثر بدون شک جزو بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان محسوب می‌شود.

بازی Watch Dogs: Legion

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش سیزدهم)

در سال 2014 بود که اولین نسخه واچ داگز عرضه شد و یوبیسافت (Ubisoft) از پیش از انتشار بازی، شروع به شاخ و شانه کشیدن برای راکستار (Rockstar Games) و بازی GTA V کرد. این اثر توانست تا حد زیادی عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد، اما هرگز در حد جی تی ای وی موفق نبود. با گذشت زمان نسخه‌های دیگری از این فرنجایز نیز راهی بازار شد که بازی Watch Dogs: Legion سومین و جدیدترین نسخه به حساب می‌آيد.

بازی واچ داگز لیجن اثری اکشن-ماجراجویی است که توسط یوبی سافت ساخته شده و در سال 2020 در دسترس گیمرها قرار گرفت. این اثر دنباله‌ای برای بازی Watch Dogs 2 است که در سال 2016 عرضه شده بود. بازی Watch Dogs: Legion ما را به شهر لندن می‌برد؛ البته لندن در این اثر به صورت کاملا تخیلی طراحی شده است و وقایع در دنیای آینده رخ می‌دهد. بازی ما را با یک گروه هکر به نام DedSec آشنا می‌کند. آن‌ها متهم به چند فقره بمب‌گذاری شده‌اند و حالا تلاش می‌کنند خود را از این اتهام مبرا کنند. آن‌ها تمام تلاش خود را می‌کنند تا شهروندان لندن را از کنترل شرکت نظامی خصوصی به نام Albion، آزاد کنند.

کلیات بازی واچ داگز لیجن مشابه نسخه‌های پیشین است و گیم‌پلی حول محور تیراندازی، رانندگی، مخفی‌کاری و هک کردن و حل معما می‌چرخد. با این حال این اثر قابلیت‌های جدیدی نیز به فرنچایز معرفی می‌کند. یکی از این ویژگی‌ها امکان کنترل مجازی NPCها است. بازی دارای کاراکترهای متعددی است که هر کدام پیش‌زمینه و مهارت‌های خاص خود را دارند. اگر پیش از شروع بازی حالت Permadeath را فعال کرده باشید، کاراکترها پس از مرگ دیگر قابل کنترل نخواهند بود. اگر بازی‌های جهان‌باز را دوست دارید،‌ پیشنهاد می‌کنیم این اثر از لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی را تجربه کنید.

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی Dark Souls Remastered

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش سیزدهم)

برخی اوقات ممکن است حوصله‌مان از بازی‌هایی که به سادگی می‌توانید مراحل‌شان را پشت سر بگذاریم، سر می‌رود. در واقع گاهی حس می‌کنیم برخی بازی‌ها آن قدر ساده قابل پیشروی هستند که تجربه‌ای مانند تماشای یک فیلم سینمایی را به ما ارائه می‌دهند. در این مواقع می‌تواند تجربه یک بازی بسیار دشوار و چالش‌برانگیز، کمی در حس و حال‌مان تنوع ایجاد کند. اگر به آثار نقش‌آفرینی علاقه دارید، شاید انتخابی بهتر از Dark Souls برایتان وجود نداشته باشد.

نسخه اول فرنچایز دارک سولز توسط استودیو فرام سافتور (FromSoftware) ساخته شد و Namco Bandai Games در سال 2011 آن را راهی بازار کرد. نسخه ریمستر این اثر نیز در سال 2018 با نام بازی Dark Souls Remastered در دسترس قرار گرفت. این اثر در واقع دنباله‌ای معنوی برای بازی Demon’s Souls است که در سال 2009 عرضه شده بود و دومین نسخه از سری بازی‌های Souls به حساب می‌آید. اتفاقات این بازی در سرزمینی به نام لردران (Lordran) به تصویر کشیده می‌شوند؛ جایی که بازیکنان باید کنترل کاراکتری نفرین شده را به دست بگیرند و ماجراجویی خود را برای کشف سرنوشتی که هم‌نوع‌هایتان به آن دچار شده‌اند، شروع کنند.

بازی دارک سولز به عقیده بسیاری از گیمرها و منتقدین، جزو بهترین بازی های تاریخ صنعت ویدیو گیم به حساب می‌آید. به همین دلیل هم قطعا می‌توان آن را یکی از بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان در نظر گرفت. سیستم مبارزات و طراحی مراحل پیچیده از جمله نکات مثبت این اثر محسوب می‌شوند. اگر به دنبال تجربه یک اثر چالش‌برانگیز هستید، حتما به سراغ بازی Dark Souls Remastered بروید.

این بود بخش سیزدهم لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید. بخش چهاردهم مقاله نیز به زودی در تیلنو منتشر خواهد شد و در آن قرار است به معرفی بقیه موارد لیست بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان بپردازیم. پس اگر می‌خواهید آثار مناسب برای افراد بالای 18 سال را بشناسید، حتما منتظر مقاله جدید باشید. نظر شما درباره رده‌بندی سنی در بازی‌های ویدیویی جیست؟ آیا به آن توجهی دارید؟ به نظر شما ما کدام آثار را در لیست بهرین بازی ها برای بزرگسالان از قلم انداخته‌ایم؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

اینستاگرام تیلنو

لینک‌های کوتاه شده مطلب

https://bit.ly/34jlDGq https://yun.ir/1l4cj4 https://zx1.ir/rZ4Ib
https://b2n.ir/r71902 https://is.gd/4VRajF https://tinyurl.com/y4pu74sk

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *