بازی, یادداشت

سری God of War: معرفی خدایان کشته شده به دست کریتوس

بازی God of War

در طول بازی‌های مختلفی که از سری God of War عرضه شده، خدایان بسیاری توسط کریتوس به قتل رسیده‌اند. با تیلنو و معرفی این خدایان همراه باشید.

 

سری God of War جزء مشهورترین و شناخته‌شده‌ترین مجموعه‌های ساخته شده با اقتباس از اساطیر یونان و نورس (Norse) است. در این آثار شاهد حضور بسیاری از خدایان هستیم که پس از معرفی، بارها مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما ویژگی که باعث شده است مجموعه خدای جنگ به چنین حجم بالایی از محبوبیت برسد، خشونت افسار‌گسیخته و نبرد‌های وحشیانه آن است. در هر لحظه ار سری God of War جنگ و خونریزی در کمین است و بازیکنان شاهد قتل عامی حماسی خواهند بود. کریتوس در طول‌ بازی‌های مجموعه مذکور در کنار تکامل نفرتش از خدایان، فراز و نشیب‌های مختلفی از جمله قتل غیر‌عمدی آتنا و تولد فرزندش یعنی آترئوس را تجربه کرده است. این نفرت او باعث شده است که بسیاری از خدایان نورس و یونان به دست کریتوس به قتل برسند که با توجه به عرضه دنباله بازی God of War 2018 در سال جاری، تعداد آن‌ها افزایش نیز خواهد یافت. حال در این مطلب قصد داریم ۱۴ تن از خدایان به قتل رسیده توسط کریتوس را معرفی کنیم. شما می‌توانید مقاله ۱۰ بازی داستان محور که طرفداران بازی God of War باید تجربه کنند (قسمت اول) را نیز می‌توانید در بلاگ مطالعه فرمایید.

 

بازی God of War

۱۴- پوزیدون (خدای آب‌ها)

پوزئیدون اولین خدایی است که در سری خدای جنگ معرفی می‌شود و شاهد بازگشت او در بازی God of War III هستیم. در واقع او به عنوان اولین باس بازی مذکور نیز محسوب می‌شود. پوئیدون که خدای آب‌ها به شمار می‌رود، همواره نیزه سه‌شاخ در دست داشته و قدرت‌ها و توانایی‌های او لرزه بر اندام دشمنان می‌اندازد. از بین توانایی‌های این برادر زئوس می‌توان کرایوکینسیس (کنترل یخ)، هایدروکینسیس (کنترل آب) و هایدرو-الکتروکینسیس (تولید الکتریسیته از آب) اشاره کرد. از بین بردن پوزیدون از آن جهت الزامی بود که تاریکی جعبه پاندورا او را آلوده کرده بود. با این وجود که نبرد کریتوس و خدای آب‌ها به اندازه مبارزه با آرس، خدای جنگ سابق، دیوانه‌وار نبود، اما خشونت خاصی در آن موج می‌زند. کریتوس پس از وارد کردن ضربات کشنده به پوزیدون و قرار گرفتن در حالت انسانی، گردن او را شکسته و جشمانش را کور می‌کند. مرحله ابتدایی بازی God of War III آخرین دیدار ما با خدای آب‌ها بود، اما بازگشت خدایان از مرگ چندان غیر‌منتظره نیست.

 

بازی God of War۱۳ – آرس (خدای جنگ)

آرس در واقع آنتاگونیست اصلی اولین بازی سری God of War و دست پنهان بازی God of War: Ascension است. او در اساطیر یونان به عنوان خدای جنگ و در مجموعه مذکور به عنوان خدای جنگ پیش از کریتوس شناخته می‌شود. آرس یکی از منفور‌ترین کاراکتر‌های سری خدای جنگ و مسئول قرار گرفتن کریتوس در مسیر زندگی فعلی‌اش است. فریب‌های او باعث شد کریتوس دست به قتل خانواده‌اش بزند و برای همیشه به عنوان روح اسپارتا مشهور شود. با کمک‌های آتنا و استفاده از شمشیر خدایان، کریتوس تواناست در یک مبارزه طولانی و نفس‌گیر آرس را شکست دهد. در نهایت خدای جنگ با سلاحی که توسط خدایان ساخته شده بود، برای همیشه نابود شد. پس از کش و قوص‌های فراوان در نهایت کریتوس به خدای جنگی که هم‌اکنون می‌شناسیم تبدیل می‌شود.

 

بازی God of War

۱۲- آتنا (الهه جنگاوری و خرد)

آتنا که به عنوان الهه جنگاوری و خرد شناخته می‌شود، در بیشتر بازی‌های سری God of War به عنوان یک الهه نجیب به تصویر کشیده می‌شود. در واقع در اولین بازی مجموعه مذکور او به عنوان راهنما و یاری‌رسان کریتوس در قتل آرس حضور دارد. آتنا همچنین در بازی‌ God of War II و در قالب توهم کریتوس در بازی God of War 2018 ظاهر شده است. آتنا همواره با هدف نجات المپوس تلاش می‌کند از نبرد کریتوس و زئوس جلوگیری کند. اما هنگامی که قصد دارد مانع از کشته شدن زئوس به دست کریتوس شود، به طور تصادفی به دست خدای جنگ کشته می‌شود. زمانی که کریتوس می‌پرسد «چرا خودت را فدا می‌کنی؟» آتنا در پاسخ می‌گوید «برای نجات المپوس»

 

بازی God of War

۱۱- تاناتوس (خدای مرگ)

شاید این امر کمی مضحک و تعجب‌آور باشد، اما تاناتوس به عنوان خدای مرگ یکی از خدایانی است که توسط کریتوس کشته شده‌اند. در فرهنگ اساطیر یونان تاناتوس به عنوان تجسم مرگ شناخته شده که گفته می‌شود پیش از پیدایش چرخه مرگ و زندگی وجود داشته است. در نبرد بین خدای مرگ و کریتوس، برادر او یعنی دیموس نیز حضور داشته که خدای جنگ او را از سقوط نجات داده است. در این مبارزه که در بازی God of War: Ghosts of Sparta به وقوع پیوسته است، شاهد یکی معدود دفعاتی هستیم که کریتوس به کسی کمک می‌کند. جنگ بین خدای مرگ و خدای جنگ به  کشته شدن دیموس ختم می‌شود که این امر به خشم کریتوس منجر می‌شود. در نهایت تاناتوس به شکل فجیع و بی‌رحمانه‌ای به دست او به قتل می‌رسد.

 

بازی God of War

۱۰- هادس (خدای جهان زیرین)

در سری God of War هادس به شکل متفاوتی نسبت به انیمیشن Hercules، محصول سال ۱۹۹۷ کمپانی دیزنی، به تصویر کشیده شده است. هادس به عنوان خدای دنیای زیرین بسیار بزرگتر و ترسناک‌تر از همتای خود در انیمیشن مذکور است. با این وجود که پس از اولین بازی مجموعه مذکور شخصیت هادس از نو طراحی شد، اما همواره ویژگی‌های وحشت‌انگیز و رعب‌آور خود را حفظ کرده است. هادس بارها تلاش می‌کند تا روح کریتوس را از تن خارج کرده و او را به جهان مردگان بفرستد. اما در نهایت این خدای جنگ است که موفق به کشتن خدای جهان زیرین می‌شود.

 

بازی God of War

۹- پرسفونه (الهه بهار)

پرسفونه که در اساطیر یونان به الهه بهار مشهور است، هنگام نبرد با کریتوس در بازی God of War: Chains of Olympus زره به تن می‌کند. او به گونه‌ای طراحی شده که دارای بال و زره بوده و همچنین یاد‌اور هلا، الهه مرگ اساطیر نورس در آثار مارول است. پرسفونه به این دلیل که همسر هادس است به عنوان ملکه دنیای زیرین نیز شناخته می‌شود. مبارزه بین کریتوس و پرسفونه که در پایان بازی God of War: Chains of Olympus به وقوع می‌پیوندد، نبردی حماسی است. اخرین باس بازی مذکور برای شکست کریتوس از قدرت پرواز استفاده کرده و سنگ‌های بزرگی را به سمت او پرتاب می‌کند. جنگ بین الهه بهار و خدای جنگ با مرگ پرسفونه توسط دستکش زئوس (The Gauntlet of Zeus) به پایان می‌رسد. مقاله ۱۰ اشتباه بازی God of War 2018 که امیدواریم آن‌ها را در راگناروک نبینیم (قسمت اول) و قسمت دوم آن را نیز می‌توانید در تی بلاگ مطالعه کنید.

 

بازی God of War

۸- هلیوس (خدای خورشید)

به عنوان یک تایتان و خدای خورشید، هلیوس یکی از شخصیت‌های منفی اصلی در بازی God of War III است. شاید در ظاهر مشخص نباشد، اما هلیوس یکی از قدرتمند‌ترین خدایان تمام دوران است. مرگ او یکی از وحشیانه‌ترین قتل‌های کریتوس بوده و به این دلیل که در تمام مدت بازیکنان کنترل خدای جنگ را در اختیار دارند، به شدت تاثیر‌گذار است. با فشردن کلیدها L1 و R1 بازیکنان با خشونت و بی‌رحمی سر از تن هلیوس جدا می‌کنند. پس از این اتفاق است که هلیوس از شدت رنج و عذاب فریاد می‌زند. با وجود کشته شدن خدای خورشید، سر جدا شده او به یکی از آیتم‌های بازی تبدیل می‌شود.

 

بازی God of War

۷- هرکول (نیمه-خدا)

هرکول برادر ناتنی کریتوس محسوب می‌شود که دارای پدری مشترک یعنی زئوس هستند. در اساطیر یونان بارها به فرزندان پر‌تعداد زئوس اشاره شده است، با این حال هرکول یکی از شناخته‌شده‌ترین و محبوب‌ترین فرزندان او است و حتی خود زئوس نیز توجه ویژه‌ای به او دارد. همانند کریتوس، هرکول نیز خانواده خود را کشته است و با خدمت به خدایان به دنبال رستگاری است. به همین دلیل هیچ چیز به اندازه از بین بردن کریتوس، او و خدایان را راضی نمی‌کند. با این حال هرکوس در بازی God of War III در نبردی خونین به دست خدای جنگ و با استفاده از Nemean Cestus کشته می‌شود.

 

بازی God of War

۶- هرا (الهه ازدواج)

سری God of War براساس افسانه‌های یونان ساخته شده است، اما عبارت «براساس» را نباید به معنی تطبیق کامل داستان آن‌ها با اساطیر دانست. در اساطیر یونان، هرا به عنوان همسر حسود زئوس به تصویر کشیده شده است. در مجموعه بازی‌های خدای جنگ، ترسیم شخصیت هرا تقریبا به همین شکل بوده، با این تفاوت که او به فرزند زئوس حسادت کرده و الهه ازدواج است. متاسفانه زندگی هرا با پایان خوشی همراه نبوده و او در شرایطی که حالت عادی نداشته، صفات نا‌مناسبی را به پاندورا نسبت می‌دهد. این عمل باعث خشمگین شدن کریتوس و شکسته شدن گردن هرا به دست او می‌شود. این مرگ برای الهه‌ای که بازیکنان شناخت محدودی نسبت به او دارند، به شدت تلخ و ناراحت‌کننده است.

 

بازی God of War

۵- زئوس (خدای خدایان و خدای رعد)

به عنوان شخصیتی که فرزندش یعنی کریتوس را فریب داده و به اتحاد با او وانمود کرده، بسیاری از طرفداران معتقد هستند که او لیاقت سرنوشت شوم و مرگ در بازی God of War III را داشته است. در حقیقت حجم زیادی از خشم و خصومت کریتوس نسبت به خدایان از رابطه او و پدرش ناشی می‌شود. این زئوس بود که در بازی God of War II کریتوس را کشته و او مجبور شد برای نجات خود از جهنم فرار کند؛ بنابر‌این تلاش کریتوس برای انتقام منطقی و لازم جلوه می‌کند. زئوس و کریتوس به عنوان قدرتمند‌ترین خدایان در شرایطی به جنگ یکدیگر می‌روند که چرخه کشتن پدر به دست پسر ادامه پیدا می‌کند. در ابتدا کریتوس با استفاده از شمشیر المپیوس به زئوس ضربه می‌زند که خدای خدایان با به دست گرفتن آن، بر علیه خدای جنگ آن را مورد استفاده قرار می‌دهد. این نبرد خونین در شرایطی به پایان می‌رسد که کریتوس با دست خالی زئوس را می‌کشد.

 

بازی God of War

۴- هفائستوس (خدای آهنگری)

در سری God of War، هفائستوس که در اساطیر یونان به عنوان خدای آهنگری، صنعت‌گری و آتش معرفی می‌شود، شخصیتی کمتر شناخته‌شده و در عین حال مهم است. او قبلا با آفرودیته ازدواج کرده بود، اما پس از نزاعی با زئوس که در پی آن خدای آهنگری نقص عضو شد، به دست خدای خدایان در یک کوره زندانی شد. کریتوس در مقطعی به کمک هفائستوس نیاز دارد، اما او به خاطر دختر ساخنگی‌اش یعنی پاندورا به خدای جنگ خیانت می‌کند. کریتوس تنها زمانی خدای آهنگری را می‌کشد که در ابتدا او برای از بین بردن کریتوس تلاش می‌کند. کریتوس اول با استفاده از نیروی الکتریسیته به هفائستوس شوک وارد کرده و سپس قلب او را سوراخ می‌کند.

 

بازی God of War

۳- مودی (فرزند تور)

مودی یکی از فرزندان ثور، خدای آذرخش است که سیندری از این نیمه‌-‌خدا با عناوینی همچون «پسر احمق ثور» یاد می‌کند. در جدید‌ترین بازی سری God of War، مودی و ماگنی (دیگر پسر ثور و برادر ناتنی مودی)  از عمو خود یعنی بالدر پیروی کرده و قصد پیدا کردن و کشتن کریتوس را دارند. با این وجود که براساس اساطیر نورس، مودی یکی از بازمانده‌های راگناروک است، اما در بازی God of War 2018 شرایط قدری متفاوت است. پس از آنکه مودی با دیدن کشته شدن ماگنی فرار کرده و ثور فرزند خود را یک ترسو خطاب می‌کند. پس از آن مودی تلاش می‌کند تا انتقام برادرش را بگیرد و خدای جنگ را به قتل برساند. اما نکته حائز اهمیت در نبرد بین مودی و کریتوس این است که پسر ثور نه به دست کریتوس بلکه به دست فرزند او، آترئوس کشته می‌شود. در واقع قاتل خدایان قصد داشت زندگی مودی را به او ببخشد، اما به صورت غیر مستقیم قتل یک خدای دیگر را نیز به افتخاراتش افزود.

 

بازی God of War

۲- ماگنی (پسر ارشد ثور)

ثور فرزند بزرگش یعنی ماگنی را بیش از مودی دوست داشت و مهر پدری را روی او متمرکز می‌کرد. با دستور اودین، مودی و ماگنی به همراه عمویشان بالدر به جستجوی کریتوس می‌پردازند. متاسفانه ماجراجویی ماگنی مدت زیادی ادامه پیدا نکرد و خیلی زود کشته می‌شود. پس از پیدا کردن مکان کریتوس و درخواست تسلیم شدن، ماگنی در کنار مودی به نبرد با خدای جنگ می‌پردازند. با این حال کریتوس به طرز ماهرانه‌ای تبر خود را در جمجمه ماگنی فرو کرده و او را می‌کشد. مرگ ماگنی باعث خشمگین شدن خدای آذرخش می‌شود، با این وجود او در بازی God of War 2018 حضور پیدا نمی‌کند. طرفداران مجموعه خدای جنگ حدس می‌زنند که در دنباله بازی مذکور شاهد نبرد کریتوس و ثور خواهیم بود.

 

بازی God of War

۱- بالدر (خدای نور)

بالدر آنتا‌گونیست اصلی و باس آخر جدید‌ترین بازی سری God of War است. از لحاظ ظاهری این شخصیت ساده بوده و ویژگی ترسناک و وحشت‌انگیزی در او قابل مشاهده نیست. در واقع در اساطیر نورس، بالدر بیشتر به واسطه زیبایی چهره‌اش شناخته می‌شود. با این وجود مهم‌ترین ویژگی بالدر که باعث می‌شود به خدایی قدرتمند تبدیل شود، طلسم محافظ مادرش یعنی فریا است. به واسطه این طلسم هیچ چیز نمی‌تواند به بالدر آسیب بزند و عملا نا‌میرا است که این امر او را خشمگین کرده است. بالدر به فرمان اودین وظیفه پیدا می‌کند که نگهبان یوتون را پیدا کرده و بکشد. رو‌یا‌رویی بالدر با کریتوس باعث می‌شود که او خدای جنگ را با نگهبان یوتون اشتباه بگیرد. نبرد بین این دو به کشته شدن خدای نور ختم می‌شود، اما به کمک طلسم محافظ دوباره زنده می‌شود و همراه با برادرزاده‌هایش ماموریتش را ادامه می‌دهد. پس از نبرد‌های طولانی و نفس‌گیر در نهایت آترئوس تصادفا داروش (تنها نقطه ضعف بالدر) را به بدن او وارد می‌کند و طلسم را از بین می‌برد. در نهایت کریتوس با شکستن گردن او، یک بار برای همیشه بالدر را می‌کشد.

 

آیا شما هم جزء طرفداران سری God of War بوده و از مشاهده خشونت بی‌‌حد آن لذت برده‌اید؟ نظرات خود را با ما در تیلنو در میان بگذارید. اگر تا‌کنون تازه‌ترین بازی مجموعه خدای جنگ را تجربه نکرده‌اید، هم‌اکنون می‌توانید با مراجعه به صفحه خرید بازی God of War اقدام به خرید این بازی کنید. برای خرید بازی PS4 و بازی کارکرده PS4 نیز می‌توانید به بخش فروشگاه تیلنو مراجعه کنید.

 

نظر شما درباره‌ی این خدایان و مرگشان چیست؟ کدام یک از این نبرها برای شما جذاب‌تر بوده است؟ نظرات خود را با تیم ما به اشتراک بگذارید.

 

منبع: TheGamer

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *