بازی, یادداشت

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش پنجم)

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش پنجم)

رده‌بندی سنی یکی از مهم‌ترین شاخصه‌ها برای انتخاب یک بازی محسوب می‌شوند. به همین دلیل، ما قصد داریم بهترین بازی ها بر اساس رده سنی را در این مطلب لیست کنیم تا شما بتوانید انتخاب راحت‌تری داشته باشید. ما پیش‌تر به معرفی برخی از بهترین بازی ها برای رده سنی کودکان و نوجوانان پرداخته بودیم. در ادامه با بخش پنجم این مجموعه مقاله همراه تیلنو باشید.

رده‌بندی سنی در بازی‌های ویدیویی بسیار مهم است. در واقع همین فاکتور است که مشخص می‌کند افراد در چه بازه سنی می‌توانند یک اثر را تجربه کنند. این خانواده‌ها هستند که باید کنترل کنند، فرزندانشان حتما آثاری با رده‌بندی مرتبط را بازی کنند. اما شاید از خود بپرسید که رده‌بندی سنی بر چه اساس انجام می‌شود؟

برخی از بازی‌های ویدیویی شامل صحنه‌های خشن، خون و خونریزی، ضرب و شتم، نمایش مواد مخدر، استفاده از الفاظ رکیک و دارای صحنه‌های نامناسب هستند. این نوع از محتوا مناسب همه سنین نیست. در نتیجه نهادهایی نظیر ESRB هستند که آثار را از این نظر دسته‌بندی می‌کنند.

در پنجمین مقاله درباره بهترین بازی ها بر اساس رده سنی، ما قصد داریم به ادامه معرفی بهترین بازی ها برای رده سنی نوجوانان بپردازیم. این ‌آثار برای افراد بالای 13 سال مناسب هستند. پس اگر می‌خواهید برخی از بهترین بازی ها برای رده سنی نوجوانان را بشناسید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

بازی Need for Speed Heat

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش پنجم)

 

بازی Need for Speed Heat یا NFS Heat اثری در سبک ریسینگ (Racing) محسوب می‌شود. این بازی توسط استودیو Ghost Games ساخته شده و الکترونیک آرتز (Electronic Arts) آن را در سال 2019 راهی بازار کرد. این اثر نسخه بیست و چهارم از فرنچایز Need for Speed به حساب می‌آید و سالگرد 25 سالگی این مجموعه را جشن گرفت. بازی Need for Speed Heat در زمان عرضه بازخوردهای گوناگونی دریافت کرد. عموما به این نکته اشاره می‌کردند که این اثر نسبت به بازی‌های Need for Speed 2015 و Need for Speed Payback پیشرفت‌هایی داشته، اما نتوانسته باز هم تجربه‌ای مانند نسخه‌های موفق فرنچایز را ارائه دهد. بازی Need for Speed Heat آخرین نسخه‌ای از فرنچایز NFS بود که توسط استودیو Ghost Games خلق شد.

بازی Need for Speed Heat در محیطی جهان‌باز (Open World) و در شهر خیالی Palm City جریان دارد. این شهر با الهام از میامی و فلوریدای آمریکا ساخته شده است. این اثر جهان بزرگی دارد و در آن می‌توانید کوهستان‌های زیادی ببینید. برخلاف بازی Need for Speed Payback، در این بازی خبری از چرخه 24 ساعته شبانه روزی نیست؛ اما بازیکنان می‌توانند با توجه به علاقه خودشان در روز یا شب به رقابت بپردازند.

بازی Need for Speed Heat دارای یک خط داستانی نیز هست که در آن بازیکنان با نیروهای پلیس درگیر هستند. در این بازی شما شاهد 127 خودرو از 33 کمپانی هستید. در نسخه Payback برند فراری (Ferrari) حضور نداشت، اما در این نسخه مشکلات مربوط به لایسنس‌ها حل شده و ماشین‌های این برند در دسترس قرار گرفته‌اند. اگر به سبک ریسینگ علاقه دارید، این اثر از لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی را از دست ندهید.

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی Little Nightmares II

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش پنجم)

 

بازی Little Nightmares اثر موفقی بود و توانست بازخوردهای بسیار خوبی دریافت کند. همین امر سازندگان را ترغیب کرد که دست به ساخت نسخه دوم آن بزنند. بازی Little Nightmares II اثری در سبک پلتفرمر و معمایی است که پیش‌درآمدی برای نسخه اول این فرنچایز به حساب می‌آید. این بازی توسط Tarsier Studios ساخته شده و بندای نامکو (Bandai Namco Entertainment) آن را در سال جاری میلادی منتشر کرد.

بازی Little Nightmares II اتفاقات پیش از نسخه اول را به تصویر می‌کشد. در این اثر ما شاهد داستان مونو (Mono) و سیکس (Six)، شخصیت اصلی نسخه اول، هستیم. آن‌ها باید به سلامت اتفاقات وحشتناک Pale City را پشت سر بگذارند و باید بتوانند رازهای پنهان و مرموز را در دل تاریکی کشف کنند. این بازی با کابوس مونو و بیدار شدنش در دل یک جنگل آغاز می‌شود. او وارد کلبه‌ای می‌شود و سیکس را آزاد می‌کند. حال این دو کاراکتر باید همراه با هم ماجراجویی خود را شروع کرده و چالش‌های مختلفی را پشت سر بگذارند.

نظر منتقدان درباره بازی Little Nightmares II بسیار خوب بود و آن‌ها این اثر را از نظر گرافیکی، ارائه اتمسفر خاص، داشتن گیم‌پلی مهیج و استفاده مناسب از صدا مورد تعریف و تمجید قرار دادند. البته بازی بدون مشکل نیست. برخی از منتقدان از سیستم کنترل آن خرده گرفتند و همچنین وجود گلیچ‌های (Glitch) مختلف نیز بازخوردهای نامناسبی را در بر داشت. با این وجود بازی Little Nightmares II توانست از نظر فروش عملکرد مناسبی داشته باشد.

بازی Crew 2

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش پنجم)

 

بازی Crew 2 یک اثر ریسینگ و جهان‌باز است که دنباله‌ای برای نسخه اول این مجموعه که در سال 2014 عرضه شد، به حساب می‌آید. این بازی توسط استودیو Ivory Tower ساخته شده و یوبی سافت (Ubisoft) آن را در سال 2018 منتشر کرد. این اثر جهان بسیار بزرگی دارد و به لطف آن می‌توانید رانندگی در جاده‌های آمریکا را تجربه کنید. بازی Crew 2 به شما اجازه می‌دهد از وسایل نقلیه مختلف استفاده کنید. از جمله آن‌ها می‌توان به ماشین، موتور، قایق و هواپیما اشاره کرد. هر یک از این وسایل نقلیه مختلف، سیستم کنترل و فیزیک متفاوتی دارند. در نتیجه کنترل کردن همه آن‌ها به یک شکل نخواهد بود. به هر حال باید بدانید که هر موقع اراده کنید می‌توانید کنترل وسایل نقلیه هوایی، زمینی یا دریایی را برعهده بگیرید.

این اثر درست مانند نسخه اول و سایر آثار این سبک، شما را در نقش یک راننده قرار می‌دهد. بازیکنان باید با تلاش خود از پس چالش‌های گوناگون برآیند تا در نهایت بتوانند به موفقیت‌های زیادی دست پیدا کنند. این بازی از حالت چند نفره نیز بهره می‌برد که در آن می‌توانید در رویدادهای مختلف شرکت کرده و مهارت‌هایتان را به چالش بکشید.

بازی Crew 2 داستانی غیر خطی را روایت می‌کند که در آن شاهد حضور کاراکترهایی بدون نام خواهید بود. شما باید در نقش آن‌ها قرار گرفته و در مسابقات مختلف سربلند بیرون بیایید تا بتوانید به راننده‌ای سرشناس در ایالات متحده بدل شوید. در این اثر شما می‌توانید در رشته‌های Street Racing ،Off Road ،Freestyle و Pro Racing به رقابت بپردازید. بازی Crew 2 بدون شک یکی از بهترین بازی ها برای رده سنی نوجوانان قلمداد می‌شود.

 

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی The Sims 4

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش پنجم)

 

احتمالا همه شما نام سیمز (Sims) را شنیده‌اید. این مجموعه آثار در سبک شبیه‌سازی هستند و طرفدارهای زیادی دارند. بازی The Sims 4 در سال 2014 توسط الکترونیک آرتز عرضه شد و نقدهای گوناگونی دریافت کرد. بسیار از آن‌ها این اثر از استودیو Maxis را به خاطر نداشتن برخی از ویژگی‌های نسخه‌های یپشین مورد انتقاد قرار دادند.

بازی The Sims 4 درست مانند آثار پیشین یک شبیه‌ساز کامل از زندگی است. در این اثر شما می‌توانید کاراکترهای مختلف را خلق کرده و آن‌ها را شخصی‌سازی کنید. ساخت خانه و تعیین چینش داخلی آن نیز از دیگر قابلیت‌های این اثر به حساب می آيد. سیستم احساسات و شخصیتی این نسخه تغییراتی را داشته و عمیق‌تر شده است. بازی The Sims 4 پس از عرضه محتواهای مختلفی دریافت کرد که هر یک از آن‌ها جذابیت‌های خاص خود را دارند.

در این اثر شما هدف خاصی را دنبال نمی‌کنید، بلکه صرفا باید به تعامل با سایر کاراکترها بپردازید و برای امور مختلف تصمیم‌گیری کنید. رسیدگی به نیازهای شخصیت‌های تحت کنترل مانند گرسنگی و تمیزی از مهم‌ترین وظایف شما در این بازی است. بازیکنان در بازی The Sims 4 می‌توانند خانواده تشکیل دهند، کار پیدا کنند و اتفاقات مختلف نظیر فرزندآوری و ازدواج را تجربه کنند. همچنین شما می‌توانید با پیدا کردن شغل‌های پردرآمد، پس از مدتی خانه بزرگتری خریده یا وسایل لوکس‌تری برای خانه‌تان تهیه کنید. تجربه این اثر از لیست بهترین بازی های بر اساس رده سنی را به همه شما پیشنهاد می‌کنیم.

بازی Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش پنجم)

 

بازی Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 اثری در سبک اسکیت‌بردینگ (Skateboarding) محسوب می‌شود که استودیو Vicarious Visions آن را خلق کرده و اکتیویژن (Activision) آن را در سال 2020 راهی بازار کرده است. این اثر در واقع ریمستر دو نسخه ابتدایی فرنچایز Tony Hawk’s به حساب می‌آید. این دو نسخه که Tony Hawk’s Pro Skater و Tony Hawk’s Pro Skater 2 نام دارند، به ترتیب در سال 1999 و 2000 توسط استودیو Neversoft عرضه شدند. آخرین باری که شاهد عرضه نسخه جدیدی از این مجموعه بودیم، به عرضه بازی Tony Hawk’s Pro Skater 5 در سال 2015 برمی‌گردد. بازی Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 توانست نظر منتقدان را به خود جلب کند و سریع‌ترین فروش در کل فرنچایز را نیز رقم زد. این اثر تنها در دو هفته به فروش بالغ بر یک میلیون نسخه دست پیدا کرد.

این بازی سوم شخص شما را تا حدی به یاد آثار کلاسیک آرکیدی خواهد انداخت. در بازی Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 شما باید تلاش کنید که امتیاز گرفته و آیتم‌های مختلف را جمع‌آوری کنید. باز کردن مراحل جدید به این امر بستگی دارد. ترفندها و تکنیک‌هایی که در طی هر بازی به کار می‌برید در بهتر کردن امتیازات شما تاثیرگذار هستند. اگر در لیست بهترین بازی ها برای رده سنی نوجوانان به دنبال یک اثر سرگرم‌کننده هستید، باید حتما بازی Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 را مدنظر قرار دهید.

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی Hades

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش پنجم)

 

بازی Hades یکی از آثار روگ لایک (Roguelike)، اکشن و دانجن کرالر (Dungeon Crawler) است که توسط Supergiant Games ساخته و در سال 2020 عرضه شد. این بازی پس از عرضه سر و صدا زیادی به راه انداخت و توانست حسابی مورد توجه قرار بگیرد. در این اثر بازیکنان شخصیتی به نام زاگرئوس (Zagreus) را کنترل می‌کنند که پسر هادس (Hades) است. او در تلاش است که با فرار از Underworld به Mount Olympus برود. در این راه او باید در هر بخش با دشمنان زیادی دست و پنجه نرم کند و چالش‌های مختلفی را پشت سر بگذارد.

بازی هادس دارای سیستم مبارزه هک اند اسلش (Hack & Slash) است. بازیکنان در این بازی باید از سلاح‌های مختلف برای آسیب زدن به دشمن استفاده کنند. همچنین وجود جادو نیز به شما در مبارزات کمک می‌کند. این اثر از نظر فروش نیز موفق بود و توانست بازخوردهای مثبتی از طرف منتقدان و کاربران دریافت کند. بازی Hades در رویدادها و مراسم‌های زیادی کاندید دریافت جوایز مختلفی شد و همچنین توانست جایزه بهترین بازی مستقل (Indie) سال را در رویداد Game Awards 2020 دریافت کند.

این بود بخش پنجم لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید. بخش ششم مقاله نیز به زودی در تیلنو منتشر خواهد شد و در آن قرار است به معرفی بقیه موارد لیست بهترین بازی ها برای رده سنی نوجوانان بپردازیم و به آثاری که برای رده سنی بالای 16 سال مناسب هستند نیز اشاره خواهیم کرد. نظر شما درباره رده‌بندی سنی در بازی‌های ویدیویی جیست؟ آیا به آن توجهی دارید؟ به نظر شما ما کدام آثار را در لیست بهرین بازی ها برای نوجوانان از قلم انداخته‌ایم؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

اینستاگرام تیلنو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *