اخبار و رویدادها, بازی, راهنمای خرید, راهنمای خرید بازی, راهنمای خرید کنسول, رویدادهای گیمی, کنسول

پلی استیشن ۵: هر آن چه که باید در مورد کنسول جدید سونی بدانید

پلی استیشن 5

پلی استیشن 5 به عنوان جدیدترین نسخه‌ی این کنسول، قرار است با تعداد زیادی بازی و تجهیزات، تا حدود یک ماه دیگر روانه‌ی بازارهای جهانی شود. اما دلیلی که باعث شده این کنسول تا این حد در مرکز توجهات قرار بگیرد چیست؟

پلی استیشن 5

باور این مسئله سخت است اما قرار است تا چند هفته‌ی دیگر، شاهد کنسول جدید سونی باشیم. هفت سال از انتشار اولیه‌ی پلی استیشن 4 می‌گذرد و در این بازه‌ی زمانی، چه دنیای واقعی و جه دنیای بازی‌های ویدیویی دست خوش تغییراتی شده‌اند که شاید شبیه آن‌ها را تنها در قصه‌های تخیلی می‌دیدیم. تقریبا همه‌ی بازیکنان سراسر دنیا می‌دانستند که قرار است با نسخه‌ی جدید پلی استیشن آشنا شویم، اما شاید هیچ کس انتظار نداشت که شرایط معرفی و عرضه‌ی این کنسول جدید، تا این حد مشکل شود. در این راه، بازی‌های زیادی تاخیر خوردند و مراسم‌هایی که همیشه آن‌ها را تماشا می‌کردیم، به روال سابق و بدون نگرانی برگزار نشدند.

اما پس از مدت‌ها گمانه زنی و انتظار، می‌توانیم ادعا کنیم که تقریبا بیش‌تر اطلاعات مربوط به پلی استیشن 5 را می‌دانیم. تنها رابط کاربری یا UI این کسنول در هاله‌ای از ابهام قرار داشت که سونی با عرضه‌ی یک ویدیوی ۱۱ دقیقه‌ای، به تمامی این شبهات پایان داد. این اطلاعات شامل قیمت، بازی‌های روز عرضه، تاریخ انتشار و قدرت این کنسول می‌شود. قیمت Play station 5 که یکی از معیارهای اصلی بازیکنان برای تصمیم گیری است، نوید از یک دستگاه مقرون به صرفه می‌دهد. پلی استیشن 5 دارای دو نسخه‌ی متفاوت است که با قیمت‌های متفاوتی روانه‌ی بازار می‌شوند. مدل دیسک خور این کنسول، با قیمت 499 دلار یا 449 یورو در دسترس قرار خواهد گرفت. از طرفی دیگر، سونی به فکر آن دسته از بازیکنانی که با بودجه‌ی محدودتری هم روبرو هستند، تدبیر قابل تحسینی اندیشیده است. مدل دیجیتالی PS5 که قابلیت پشتیبانی از بازی‌های فیزیکی را ندارد، با برچسب قیمت 399 دلار یا 349 یورو در قفسه‌ی فروشگاه‌ها دیده خواهد شد. هم چنین، جالب است بدانید که سونی برای انتشار این کنسول، دو موج اقتصادی متفاوت را در نظر گرفته است. موج اول، مربوط به منطقه‌ی امریکای شمالی، ژاپن، مکزیک، کره‌ی جنوبی، نیوزیلند و قاره‌ی استرالیا خواهد بود. کسانی که ساکن این مناطق هستند، می‌توانند در تاریخ ۲۲ آبان ۹۹ (۱۲ نوامبر) دست خود را به پی اس فایو برسانند. موج دوم هم مربوط به سایر نقاط دنیا است، به گونه‌ای که موجودی انبوه پلی استشین ۵ در تاریخ ۲۹ آبان، در سراسر دنیا عرضه خواهد شد.

در ابتدا، طرز تفکر قالب دوستداران بازی‌های ویدیویی، این گونه بود که نسل نهم کنسول‌های خانگی تفاوت زیادی با نسل حاضر نخواهد داشت. اما حالا و پس از گذشت مدت‌ها، متوجه شدیم که قرار است با تغییرات چشم گیری در بسیاری از زمینه‌ها آشنا شویم. جیم رایان، رئیس استودیوی جهانی پلی استیشن، اظهار کرد که تجربه‌ی بازی‌ها روی این کنسول یک قدم رو به جلو برای صنعت ویدئوگیم خواهد بود. جهان داخل بازی‌ها از هر جنبه‌ای زیباتر خواهند شد و افراد موجود در آثار مختلف، هوشمند‌تر. موردی که می‌توانیم با جدیت به آن اشاره کنیم، قدرت بسیار حافظه‌‌ی SSD است که به سریع‌تر شدن کنسول‌های خانگی کمک می‌کند. البته سونی تنها کسی نیست که از SSD در دستگاه خود استفاده می‌کند. رقیب آمریکایی پلی استیشن، یعنی ایکس باکس هم میزبان این فناوری خواهد بود. SSD به سخت افزارهای مختلف کمک شایانی در بیش‌تر کردن سرعت پردازش اطلاعات می‌کند. تجهیزاتی که از SSD بهره می‌برند، قادر هستند اطلاعات موجود در حافظه را، خیلی سریع‌تر به پردازشگر و در نتیجه نمایشگر، برسانند.

لوگوی پلی استیشن 5 به شدت آشنا است

پلی استیشن 5

سونی در اقدامی نه چندان هیجان انگیز، در مراسم CES 2020، از لوگوی کنسول جدید خود رونمایی کرد. این علامت که می‌توانید در بالاتر آن را مشاهده کنید، طرحی را ادامه می‌دهد که Play Station 3 شروع کننده‌ی آن بود. به عبارتی دیگر، از پلی استیشن 3 به بعد سونی تغییر زیادی را در لوگوی این محصول اعمال نکرده و این عدد کنار حروف است که با پیش رفتن زمان، بیش‌تر می‌شود. PS5 همان طور که مشخص است به عنوان مخفف کلمه Play Station 5 شناخته می‌شود.

مشخصات سخت افزاری PS5 به چه شکلی خواهد بود؟

پلی استیشن 5

سونی به طور رسمی تایید کرد که پردازش اطلاعات کنسول جدید خود را، به دست کمپانی AMD سپرده است. CPU پلی استیشن 5 یک پردازشگر هشت هسته‌ای نسل سومی از سری محصولات AMD است. این پردازشگر شخصی سازی شده، جزء زیرشاخه یا خانواده‌ی پردازشگرهای Radeon شناخته می‌شود و قابلیت‌ها و فناوری‌های جدیدی را برای بازیکنان به همراه خواهد آورد. شاید مهم‌ترین ویژگی همکاری سونی و AMD، اضافه شدن فناوری Ray-Tracing به خانواده‌ی پلی استیشن 5 است. قابلیتی که تا امسال تنها بر روی رایانه‌های شخصی قدرتمند دیده می‌شد و هیچ کنسولی تا به حال از آن استفاده نکرده بود. Ray Tracing باعث می‌شود که نورپردازی موجود در آثار مختلف، به گونه‌ای منعکس شوند که حس بودن یک منبع طبیعی نور را به بازیکن منتقل کنند. ری تریسنیگ می‌تواند چگونگی به نظر رسیدن جلوه‌های میدانی بازی‌های مختلف را تا فرسنگ‌ها بهتر و طبیعی‌تر کند.

هم چنین، PS5 میزبان یک GPU قدرتمند خواهد بود که می‌تواند بازی‌های مختلف را با وضوح تصویر 8K همراه با فناوری Ray Tracing اجرا کند. اگر این دو ویژگی خاص بتوانند همزمان با هم بر روی بازی‌های مختلف اعمال شوند، می‌توانیم شاهد جلوه‌های بصری فوق العاده واقع گرایانه‌ای باشیم. هنگامی که ری تریسینگ با نمایشگرهای 8K همراه شود، می‌تواند کیفیت بافت‌ها، انعکاس نور و سطح آب را با کیفیت هر چه واقع گرایانه‌تری به تصویر بکشد. حال اگر گرافیک فنی بازی‌ها از سوی توسعه دهندگان به خوبی بهینه سازی شود، سایه زنی‌ها هم می‌توانند خودی نشان دهند و گرافیک هنری جهان‌های مختلف را به شکل هر چه زیباتری به احساسات بازیکن منتقل کنند.

مارک سرنی، طراح و خالق PS5، ادعا کرد که مزیت‌های Ray Tracing تنها به جنبه‌های بصری خلاصه نخواهد شد و می‌تواند جلوه های صوتی را نیز تا جندین مرحله ارتقاء دهد. سرنی در این باره گفت:

اگر قصد دارید با آزمایش متوجه شوید که‌ آیا بازیکن می‌تواند منابع صدا را تشخیص دهد یا آیا دشمنان می‌توانند صدای بازیکن را بشنوند، ری تریسینگ وسیله‌ی مناسبی خواهد بود.

علاوه بر این موارد، مشخص شد که سونی در حال کار کردن بر توسعه‌ی فناوری‌های صدای سه بعدی است تا بتواند استاندارهای صوتی دنیای بازی‌های ویدیویی را تا جای ممکن بهبود دهد. مایک سرنی به عنوان یک «گیمر» اعتقاد دارد که استانداردهای صوتی میان پلی استیشن 3 و 4 تغییر بسیاری نداشته است. او احساس می‌کند که این عدم پیشرفت، کمی اذیت کننده است و این روند باید در نسل نهم، به شکل صعودی‌تری دنبال شود. با آمدن کنسول‌های نسل جدید، رویای شنیدن صداها و آواهای مختلف با بالاترین کیفیت ممکن به واقعیت خواهد پیوست. البته این روند دلیلی جز بهبود و پیشرفت سخت افزار‌ها ندارد و این سخت افزارهای جدید هستند که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهند بازی‌های خود را به شکل هر چه واقع گرایانه‌تری روانه‌ی بازار کنند.

درست است که اضافه شدن Ray Tracing، رزلوشن 8K و صدای سه بعدی می‌تواند به شدت بر روی بهتر شدن تجربه‌ی بازی‌های مختلف تاثیر گذارد، اما آن مورد که بازیکنان بیش‌تر از همه می‌پسندند کوتاه شدن زمان صفحات Loading است. همان طور که اشاره شد این مهم تنها به خاطر استفاده از حافظه‌ی SSD است. سونی از زمان معرفی ابتدایی پلی استیشن 5 تمرکز زیادی بر روی تبلیغات این پیشرفت گذاشته بود. البته اگر بخواهیم بدون تعصب در این مورد اظهار نظر کنیم، زمان لودینگ‌ها به شدت کوتاه‌تر شده است. در مراسمی که یک ویدیوی گیم پلی از PS5 رونمایی شد، می‌شد این بهبود را ملموس‌تر از هر موقعی درک کرد. در این مراسم اشاره شد که صفحات لودینگ بازی Spider-Man رو پلی استیشن ۴ حدود هشت ثانیه طول می‌کشد، این در حالی بود که زمان صفحات لودینگ در Play Station 5 تنها هشت دهم (۰.۸) ثانیه بود.

اما مزیت‌های SSD تنها در زمینه‌ی صفحات لودینگ خلاصه نمی‌شود. ذخیره سازی بازی‌های در کنسول نسل نهمی سونی، دیگر با محوریت Hard Driveهای دیسکی نخواهد بود و تمامی اطلاعات رد و بدل شده میان اجزای مختلف، بر روی حافظه‌های نسل جدید SSD خواهد بود. اما این تغییر چه مزیتی را برای ما گیمرها به وجود می‌آورد؟ ذخیره شدن اطلاعات بر روی SSD، به بازیکن اجازه می‌دهد تا تنها بخش‌های دلخواه خود از یک بازی را بر روی حافظه‌ی خود ذخیره کند. برای مثال، اگر شما بخش داستانی یک اثر را تمام کردید و خواستید از این به بعد تنها به بخش چندنفره بپردازید، می‌توانید Data بخش داستانی را از کنسول خود حذف کرده و جای آن را خالی کنید و این در حالی باشد که هنوز می‌توان به تجربه‌ی بخش چندنفره ادامه داد. البته در نظر داشته باشید که برعکس این روند هم مجاز خواهد بود. یعنی می‌توانید بخش چندنفره را نادیده گرفته و تنها به تجربه‌ی کمپین داستانی بپردازید.

ظاهر پلی استیشن 5

پلی استیشن 5

کنسول نسل نهمی پلی استیشن، روند متفاوتی را نسبت به طراحی سنتی نسخه‌های قبلی در پیش گرفته است. دیگر خبری از دستگاه‌های تماما سیاه با زاویه‌ی تیز نیست و شاهد یک کسنول بزرگ سفید رنگ با قابی منحنی هستیم.  همان طور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید، طراحی اجمالی این کنسول هم بسیار زیبا است و می‌توانیم آن را به عنوان یکی از زیباترین کنسول‌های تاریخ معرفی کنیم. هر دو نسخه‌ی دیجتالی و دیسک خودر PS5، از معماری یکسانی برخوردارند و تنها محل بارگذاشتن دیسک تفاوت را میان این دو کسنول ایجاد کرده است.

هم چنین، پلی استیشن ۵ حکم بزرگ‌ترین کنسول تاریخ سونی را دارد و به فضای زیادی نیاز خواهد داشت. مورد دیگری که می‌توانیم به آن اشاره کنیم، این است که اگر بخواهید این کنسول را به صورت افقی قرار دهید، نیاز به کمی تغییرات دارید. این کنسول یک پایه‌ی سیاه رنگ دارد که با پیچ به بدنه‌ی دستگاه وصل شده است. این پایه، در حالت معمولی برای حالت ایستاده و عمودی درست شده است، اما می‌توان با باز کردن پیچ‌های این پایه و بستن آن به جای مخصوص، کنسول را به حالت افقی درآورد.

بازی‌های روز عرضه‌ی PS5

پلی استیشن 5

بازی‌های روز عرضه‌ی پلی استیشن یک Line-Up قدرتمند را تشکیل داده‌اند که ارزش خرید کنسول نسل نهمی سونی را به شدت بالا می‌برد. بیش‌تر این بازی‌ها و آثاری که در آینده منتشر می‌شوند، در مراسم PS5 Future of Gaming معرفی شدند و اطلاعات مختلفی از آن ها در سطح اینترنت منتشر شد. اگر می‌خواهید با همه‌ی این بازی‌ها آشنا شوید، می‌توانید به مقاله‌ی بازی‌های روز عرضه‌ی پلی استیشن 5 مراجعه کنید. تیم تیلنو در مطلب پیشنهادی، اطلاعات جامعی را در مورد بازی‌های روز عرضه‌ی PS5 جمع آوری کرده است.

کنترلر جدید دوال سنس (Dualsense)

پلی استیشن 5

کنترلر یا دسته‌ی Play Station 5، که با نام Dualsense شناخته می‌شود، ادامه دهنده‌ی راه Dualshockهای سنتی پلی استیشن است. سونی پس از مدت‌ها شایعه، در ماه فروردین از این دسته رونمایی کرد. شاید بتوان گفت که این کنترلز مانند همان موردی است که پیش از معرفی متصور بودیم. دسته‌ای که از Dualshock 4 بزرگ‌تر است و این دفعه به جای استفاده از رنگ مشکی، به عنوان یک سخت افزار سفید رنگ وارد بازار می‌شود. این دسته مانند خود PS5، تنها از رنگ سفید بهره نمی‌برد و رگه‌هایی از رنگ مشکی هم در آن دیده می‌شود.

هر چند Dualsense از لحاظ ظاهری تفاوت‌های زیادی با Dualshock 4 دارد، اما محل جاگیری دکمه‌ها و خروجی‌ها، مانند قبل است. Light Bar این دسته برخلاف دسته های پلی استیشن 4 که پشت دسته قرار می‌گرفت، در کناره‌های Touch Pad قرار می‌گیرد و رنگ‌های مختلفی را نشان می‌دهد. به غیر از این که جای دکمه‌ی Share با create عوض شده، دیگر نمی‌توان تغییر خاصی را در مورد رابط کاربری آن مشاهده کرد. Create عملکرد مشابهی با Share دارد و برای عکس و فیلم گرفتن از گیم پلی آثار مختلف، طراحی شده است. در ادامه به ویژگی‌های جدید و مورد توجه این کنترلر می‌پردازیم که سونی تمرکز زیادی بر روی آن‌ها دارد.

  • Haptic Feedback: دوال سنس با استفاده از این ویژگی جدید حساسیت زیادی در مورد میزان فشار دادن دکمه‌های مختلف نشان می‌دهد. برای مثال، هنگامی که سوار یک ماشین هستید و می‌خواهید آرام‌تر حرکت کنید، می‌توانید با آرام‌تر فشار دادن دکمه‌ها این کار را انجام دهید. این ویژگی در Dualshock 4 هم وجود داشت اما در دسته‌ی جدید سونی، بسیاردقیق و حساس‌تر کار خواهد کرد.
  • Adaptive Triggers: این قابلیت مربوط به دو دکمه‌ی L2 و R2 است و تمرکز خود را بر روی حساسیت و دقت این دو دکمه می‌گذارد. برای مثال خود سونی از مصداق تیر و کمان استفاده کرد. هنگامی که می‌خواهید یک تیر و کمان را شلیک کنید، این خود شما هستید که با فشار دادن R2 میزان سرعت تیر خود را تعیین می‌کنید. البته Adaptive Triggers تنها مربوط به استفاده از تیر و کمان نمی‌شود و در عملکرد بسیاری از اسلحه‌های مختلف هم تاثیر می‌گذارد.
  • دکمه‌ی Create: همان طور که که اشاره شد این دکمه وظیفه‌ی مشابهی با دکمه‌ی Share در دسته‌ی PS4 دارد اما اهداف متفاوتی را دنبال می‌کند. سونی ادعا کرد که بازیکنان می‌توانند با استفاده از این دکمه، ویدیوهای گیم پلی «حماسی» تولید کنند و آن را با دنیا به اشتراک بگذارند. اما مورد جذابی که در پلی استیشن 5 به کار می‌رود، این است که می‌توان با استفاده از Create فیلم‌هایی با رزلوشن 4K ظبط کرد و مانند ویدیوهای بی کیفیت پلی استیشن 4 نخواهد بود.
  • میکروفون داخل دسته: اگر با دیدن کلمه‌ی «داخل دسته» تعجب کرده‌اید، باید بدانید که Dualsense دارای یک میکروفون داخلی است که می‌توان از طریق آن با دوستان خود صحبت کرد و دیگر نیازی به استفاده‌ی حتمی از یک هدست یا میکروفون جداگانه نخواهد بود.

لوازم جانبی و تجهیزات اضافی

پلی استیشن 5

اگر اخبار و اطلاعات مربوط به دنیای بازی‌های ویدیویی را دنبال می‌کنید، به احتمال زیاد شاهد رونمایی پلی استیشن 5 در مراسم PS5 Future of Gamimg بوده‌اید. سونی علاوه بر رونمایی از ظاهر خود کنسول، از لوازم جانبی که می‌توان در کنار خود پلی استیشن 5 تهیه کرد پرده برداشت. همه‌ی این تجهیزات همراه با خود جعبه‌ی دستگاه نخواهد بود و شما باید آن‌ها را به طور جداگانه تهیه کنید.

  • مانند نسل هشتم، سونی برای بازیکنان یک هدست با کیفیت را تدارک دیده است. این هدست، می‌تواند صداها را به صورت سه بعدی برای بازیکنان فراهم کند. علاوه بر این، این هدست دارای یک میکروفون است که قادر به حذف کردن صداهای اضافی است. برای مثال، هنگامی که شما در حال صحبت با دوست خود هستید، میکروفون صداهای اضافی که در اتاق شما وجود دارد را حذف کرده و صدای خالص بازیکنان را رد و بدل می‌کند.
  • یک دوربین Full-HD که به بازیکنان اجازه می‌دهد تصویر صورت خود را به ویدیوهای گیم پلی اضافه کنند. البته اگر در آینده سونی دست به معرفی یک هدست واقعیت مجازی دیگر بزند، این دوربین کارایی‌های بسیاری پیدا خواهد کرد.
  • یک کنترل با میکروفون داخلی که برای تماشا کردن فیلم از سرویس‌های مختلف مانند Netflix یا HBO طراحی شده است. این کنترل، ظاهری مانند ریموت‌های تلوزیون دارد و احتمال می‌رود که در زمینه‌ی کارایی هم مانند آن ها عمل کند.
  • یک جایگاه شارژ برای دسته که می‌تواند به صورت همزان دو Dualsense را شارژ کند.

رابط کاربری Play Station 5 چگونه خواهد بود؟

پلی استیشن 5

رابط کاربری یا همان User Interface، یکی از مواردی بود که سونی برای رونمایی از آن، حسابی طرفداران را منتظر گذاشت. اما این انتظار در نهایت به سر رسید و سونی با انتشار یک فیلم ۱۱ دقیقه‌ای بازیکنان را با UI این کنسول بهتر آشنا کرد. اولین موردی که می‌توان در مورد رابط کاربری پلی استیشن 5 متوجه شد، تفاوت بسیار آن با رابط کاربری PS4 است. چشم گیرترین این تغییرات، اضافه شدن Control Center است که می‌توان با استفاده از آن بسیاری از کارها را بدون خارح شدن از بازی انجام داد. بازیکن می‌تواند با یک بار فشار دادن دکمه‌ی Play Station، به امکاناتی مانند بررسی کردن دوستان آنلاین، مدیریت دانلود و تغییر دادن موسیقی دسترسی پیدا کند.

در قسمت بالایی Control Center، می‌توان اطلاعات مختلفی را مشاهده کرد. این اطلاعات شامل آخرین اخبار در مورد سازنده و ناشر بازی، آخرین عکس‌های ثبت شده توسط شما و سایر بازیکنان اشاره کرد. اما مورد جدید و جذابی که به رابط کاربری پلی استیشن اضافه شده است، قسمت فعالیت‌ها یا Activities است. هدف اصلی سونی از اضافه کردن Activities حذف کردن موانع برای داشتن یک تجربه‌ی جذاب است. شما می‌توانید با استفاده از این جزء جدید برخی از چالش‌ها و اهداف کلیدی بازی را مشاهده کنید یا حتی به تماشای فیلم‌های آموزشی بازی موردنظر خود بپردازید. البته این مورد برای بازیکنان ایرانی در دسترس نخواه بود؛ چرا که سرویس YouTube برای کشور ایران فیلتر است و ما نمی‌توانیم به آن دسترسی داشته باشیم. علاوه بر موضوع فیلترینگ، تنها مشترکین سرویس Play Station Plus می‌توانند از این ویدیوهای آموزشی بهره ببرند.

برخی از این کارت‌های Activities را می‌توان در گوشه‌ای از صفحه سنجاق کرد که مربوبط به ویژگی‌های مختلف Party مانند Share Screen است. علاوه بر این مورد، بازیکنان می‌تواننند با استفاده از میکروفون موجود در Dualsense، هر موقع که می‌خواهند وارد Party یکی از دوستان خود شوند.

صفحه‌ی اصلی پلی استیشن 5 هم دست خوش تغییراتی شده است و اطلاعات مختلفی مانند اخبار، DLC و ویدیوهای هر بازی را برای بازیکن تدارک می‌بیند. فروشگاه Play Station هم به صفحه‌ی اصلی آمده و بازیکنان می‌توانند در کسری از ثانیه، با جدیدترین اثار منتشر شده بر روی فروشگاه آشنا شوند.

آیا خبری از یک PS VR جدید جدید خواهد بود؟

پلی استیشن 5

اما سرنوشت هدست‌های واقعیت مجازی سونی چگونه خواهد بود؟ این یکی از مهم‌ترین سوالات طرفداران بازی‌های ویدیویی است. مارک سرنی، در طی مصاحبه‌ای که با وبسایت Wired داشت، در مورد همخوانی هدست واقعیت مجازی اول سونی با پلی استیشن 5 صحبت کرد.

سرنی گفت:

من امروز در مورد استراتژی VR ما وارد جزئیات نمی‌شوم، به جز گفتن این که واقعیت مجازی برای ما خیلی مهم است و هدست‌های PS VR حالی با کنسول جدید همخوانی دارد.

به هر حال، یک سری شایعه در مورد PS VR جدید پخش شده است که می‌تواند انتظارات ما از یک هدست واقعیت مجازی جدید را شکل دهد. با توجه به گفته‌های سایت Inverse، سونی تعدادی نام تجاری و امتیازات مختلف را ثبت کرده که خبر از یک PS VR جدید می‌دهد. هم چنین تصویر آزمایشی جدیدی از یک هدست واقعیت مجازی ۲۵۰ دلاری ثبت شده که به تکنولوژی‌های VR جدید اشاره دارد. با توجه به این اطلاعات، این وی آر جدید دارای سنسورهای چشمی و حرکتی، ارتباطات بی‌سیم و یک باتری با عمر پنج ساعته است که اگر درست باشد، پیشرفت چشم گیری نسبت به نسخه‌ی اولیه است.

از لحاظ سخت افزاری، سونی هدستی را در نظر گرفته که می‌تواند از رزلوشن 1440 P پشتیبانی کند. علاوه بر این، سخت افزار قدرت پلی استیشن 5 به این هدست اجازه می‌دهد که با نرخ تازه سازی 120 Hz و زمینه‌ی دید ۲۲۰ درجه‌ای عمل کند.

نظر شما در مورد کنسول جدید سونی و عملکرد احتمالی آن چیست؟ آیا این دستگاه می‌تواند موفقیت‌های پلی استیشن 4 را تکرار کند یا حتی پای خود را پیش بگذارد؟ نظرات خود را با تیم تیلنو در میان بگذارید.

منبع: Gamesradar

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *