سری Assassin’s Creed تاکنون فضاها و دورههای تاریخی مختلفی را به نمایش گذاشته است. حال این سوال پیش میآید که بازی بعدی مجموعه مذکور در چه فضا و زمانی جریان دارد؟ با تیلنو و بررسی احتمالات و فرضیهها همراه باشید.
سری بازیهای اساسینز کرید از زمان آغاز در سال ۲۰۰۷ دورههای تاریخی مختلفی از جمله مصر باستان، دوران طلائی دزدان دریایی، عصر رنسانس، جنگهای بین آتن و اسپارتا و دوره ویکتوریا را به نمایش گذاشته است. این امر در عین هیجانانگیز بودن و تنوع بخشیدن به مجموعه مذکور، موجب پیچیده شدن و گیجکننده بودن خط داستانی شده است. حال با گذشتن از عصر وایکینگها در تازهترین اثر سری Assassin’s Creed یعنی بازی Assassin’s Creed Valhalla و معرفی بازی Assassin’s Creed Infinity، سوالی که ذهن بسیاری از طرفداران را به خود مشغول کرده، این است که بازی بعدی این مجموعه در چه فضا و زمانی جریان خواهد داشت.
برای این امر احتمالها و فرضیههای مختلفی وجود دارد. ممکن است یوبی سافت (Ubisoft) به سراغ دوره تاریخی کاملا جدیدی که تاکنون نمایش داده نشده، برود یا به سراغ مقاطع زمانی قبلی رفته و این بار بخش تازهای از آنها را روایت کند. حال در این مطلب قصد داریم تعدادی از تئوریهای مربوط به نسخه جدید سری اساسینز کرید را معرفی و بررسی کنیم. با تیلنو همراه باشید.
طاعون سیاه
اگر چه این نظریه به نسبت دیگر تئوریها، از هیجان کمتری برخوردار بوده، اما به حقیقت پیوستن آن بسیار محتمل است. بر هیچکس پوشیده نیست که شرکت یوبی سافت تمایل زیادی به بهرهگیری مجدد از تکسچرها و مدلهای استفاده شده در بازیهای قبلی سری اساسینز کرید دارد. این اقدام باعث میشود که روند ساخت بازیها با سرعت بیشتری انجام شده و در وقت و هزینه صرفهجویی شود.
با توجه به جریان داشتن بازی Assassin’s Creed Valhalla در عصر تاریک، انتقال دوره تاریخی به اروپای ویران شده توسط طاعون سیاه، محتملترین اتفاق است. با در نظر گرفتن طراحی عالی مکانهای نفرین شده بازی مذکور، میتوان نتیجه گرفت که یوبی سافت قادر به نمایش بینقص اروپای تاریک و طاعونزده است.
عصر دولتهای جنگطلب
با توجه به محبوبیت بالای آن دسته از بازیهای سری Assassin’s Creed که در دوران باستان جریان دارند، عصر دولتهای جنگطلب از تاریخ چین باستان بهترین گزینه برای نسخه بعدی مجموعه است. طی یک دوره ۲۰۰ ساله، منطقه چین به هرج و مرج کشیده شد و هفت جناح برای در اختیار گرفتن کنترل مناطق یکدیگر وارد نبرد شدند.
در ماههای اخیر نظریههای متعددی در رابطه با بهرهگیری از عصر دولتهای جنگطلب در ساخت بازی جدید سری اساسینز کرید مطرح شد. تلاش برای متحد کردن کشور چین، ارزو و رویای بسیاری از بازیکنان است. اما وقوع چنین امری بعید به نظر میرسد. دلیل اول برای این ادعا، عدم امکان استفاده مجدد از منابع بازی Assassin’s Creed Valhalla است. به این واسطه روند ساخت به شدت طولانی خواهد بوده و امکان انتشار در سال ۲۰۲۲ وجود نخواهد داشت. در درجه دوم، روایت داستانی مبتنی بر ایجاد اتحاد و فتح مناطق مختلف سرزمینی که توسط چندین جناح اداره میشوند، بیش از اندازه شبیه به بازیهای اخیر است.
بازگشت به خاورمیانه
داستان ایور (Eivor) در بازی Assassin’s Creed Valhalla در اواخر قرن نهم به پایان رسید که از لحاظ زمانی با رخدادهای اولین بازی سری اساسینز کرید، تنها ۳۰۰ سال فاصله دارد. استفاده از فضای خاورمیانه در اولین جنگ صلیبی بهترین راه برای آغاز دوباره از نقطه شروع و بازگشت به ریشهها است.
این خط داستانی احتمالی ممکن است در دوران جنگ صلیبی اول (۱۰۹۶ تا ۱۰۹۹) یا جنگ صلیبی دوم (۱۱۴۷ تا ۱۱۵۰) جریان داشته باشد و داستان چگونگی تبدیل Order of the Ancients به Knights Templar را روایت کند. همچنین احتمال دارد که بیش از پیش روی اساسینها متمرکز شده و تاثیر آنها در وقایع سرزمین مقدس را به نمایش بگذارد. حتی این امکان وجود دارد که در قالب کاراکتر المعلم (Al-Mualim)، رهبر Levantine Brotherhood قرار بگیریم و بازی را از زاویه دید او تجربه کنیم. المعلم در بازی Assassin’s Creed به عنوان منتور الطائر (Altair) و انتاگونیست اصلی حضور داشت.
لیلا حسن جناح سوم را تشکیل دهد
دو سال پیش تئوری به شدت جالبی در Reddit مطرح شد. براساس پست مربوطه، لیلا حسن (Layla Hassan) به واسطه تاثیرات Isu به مرز جنون رسیده و گروه جدیدی، مستقل از اساسینها و تمپلارها را به وجود میآورد. با این حال وقایع بازی اساسینز کرید والهالا موجب رد شدن این تئوری هیجانانگیز شدند.
اگرچه همچنان این احتمال وجود دارد که لیلا حسن اقدام به ساخت جناح خود کند. به این دلیل که او به همراه The Reader (بسیاری از بازیکنان باور دارند که این شخصیت در واقع همان دزموند مایلز است) به The Grey رفته، ممکن است جناح جداگانهای ایجاد کنند که دستورات لیلا حسن و ریدر را در دنیای واقعی اجرا کنند.
سالهای پایانی دوران کلاسیک تمدن مایا
این تنها تئوری طرفداران سری Assassin’s Creed است که داستان مجموعه را درست از همان جایی که اساسینز کرید والهالا به پایان رسیده، از سر میگیرد. پایان سلطه مایاها بر آمریکای مرکزی در حدود سال ۹۰۰ پس از میلاد به وقوع پیوسته که از لحاظ زمانی تنها ۲۲ سال با پایان جدیدترین اثر سری اساسینز کرید فاصله دارد.
شرکت یوبی سافت پیش از این بازی Assassin’s Creed 3 با محوریت یک اساسین سرخپوست را در دسترس مخاطبین قرار داده است. با این حال شرکت مذکور قادر است پا را فراتر از این گذاشته و بازیکنان را با این دوره عمدتا نادیده گرفته شده از تاریخ قاره آمریکا آشنا کند. علاوه بر این، امکان ادامه داستان بازی اساسینز کرید والهالا در دوران پس از کشته شدن ایور وجود دارد.
ایور به وینلند میرسد
در بازی Assassin’s Creed Valhalla مشخص شد که وینلند، واقع در آمریکای شمالی مقصد نهایی ایور محسوب میشود. این بازی به همراه بستههای الحاقی آن، هیچ اقدامی در جهت ارائه دلیل و چگونگی حضور ایور در این منطقه نکردهاند. این امر موجب شده که احتمال دهیم بازی بعدی سری اساسینز کرید به ادامه داستان ایور پرداخته و مشخص کند که چگونه او در ماساچوست امروزی به خاک سپرده شده است.
سفرهای وایکینگها به آمریکای شمالی یک واقعیت تاریخی کاملا مستند است. اگر یوبی سافت بخواهد داستانهای ایور را ادامه دهد، استفاده از فضای قاره آمریکا در قرون وسطی، منطقیترین راهکار است.
یک پروتاگونیست تمپلار جدید
ماجراهای شی کورمک (Shay Cormac) که در قالب بازی Assassin’s Creed Rogue نمایش داده شدند، در بین طرفداران از محبوبیت خاصی برخوردار هستند. این اثر نه تنها گیمپلی جذاب بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag را گسترش داد، بلکه موجب شد بازیکنان برای اولین بار وقایع را از دید یک تمپلار تجربه کنند.
استفاده از یک پروتاگونیست تمپلار جدید باعث میشود که روح تازهای در کالبد مجموعه اساسینز کرید دمیده شده و تجربهای تازه در اختیار بازیکنان قرار بگیرد. به خصوص اگر در این قالب نگاهی عمیق به تاثیر Order of the Ancients در وقایع سهگانه Odyssey ،Origins و Valhalla داشته باشیم.
دوره ادو
در مارس ۲۰۲۱، شخصی که خود را اینسایدر شرکت یوبی سافت معرفی کرده بود، اطلاعاتی را از فضا و زمان بازی بعدی سری Assassin’s Creed منتشر کرد. همانند بسیاری از شایعات مطرح شده در شبکههای اجتماعی، اطلاعات منتشر شده از سوی این شخص قابل استناد نیستند. با این حال، ادعاهای او داستان و فضایی را ترسیم میکنند که برای بازی جدید اساسینز کرید به شدت جذاب به نظر میرسند.
براساس ادعاهای این اینسایدر، بازی جدید مجموعه Assassin’s Creed در دوره ادو کشور ژاپن (سالهای ۱۶۰۳ تا ۱۸۶۷ میلادی) جریان داشته و پروتاگونیست مونث آن آکاکو شیراتوری (Akako Shiratori) نام دارد. شایعات از عرضه انحصاری این بازی برای کنسولهای نسل نهم و پی سی خبر میدهند. علاوه بر این قرار است سیستم Jomsviking موجود در بازی Assassin’s Creed Valhalla گسترش پیدا کرده و جذب اساسینهای جدید به یکی از جنبههای مهم گیمپلی تبدیل شود.
جستجو به دنبال تایملاین مناسب
این تئوری ممکن است در ابتدا عجیب به نظر برسد، اما با توجه به پایانبندی بازی اساسینز کرید والهالا، بیش از هر زمان دیگری منطقی به نظر میرسد. از مدتها پیش بازیکنان و طرفداران خواستار اضافه شدن ویژگی سفر در زمان به مجموعه Assassin’s Creed بودند که با توجه به اتحاد لیلا حسن و The Reader در The Grey، این ایده بیش از پیش عملی به نظر میرسد.
از آن جایی که لیلا حسن به The Grey رفته، با همراهی دزموند مایلز قصد دارد راهی برای نجات دنیا پیدا کند. به همین منظور او به دورههای تاریخی مختلف سفر کرده و با تغییر در روند وقوع اتفاقات مهم تاریخی تلاش میکند از نابودی دنیا جلوگیری کند. این تئوری از آن جهت بعید جلوه میکند که لازمه آن تمرکز روی خط داستان زمان حال و مدرن است. اما اگر یوبیسافت قصد دارد سری اساسینز کرید را وارد مرحله جدیدی کند، استفاده از این زمینه بهترین راهکار و منطقیترین روش است.
نظر شما راجع به تئوریهای مطرح شده چیست؟ در بازی Assassin’s Creed Infinity شاهد کدامیک از آنها خواهیم بود؟ نظرات خود را با ما در تیلنو در میان بگذارید.
منبع: Gamerant