راهنمای خرید بازی, راهنمای خرید, راهنمای خرید بازی PS4, راهنمای خرید بازی PS5, راهنمای خرید بازی Xbox Series X/S, کنسول PS4, کنسول PS5, کنسول Xbox Series X/S

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش یازدهم)

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش یازدهم)

رده‌بندی سنی یکی از مهم‌ترین شاخصه‌ها برای انتخاب یک بازی محسوب می‌شوند. به همین دلیل، ما قصد داریم بهترین بازی ها بر اساس رده سنی را در این مطلب لیست کنیم تا شما بتوانید انتخاب راحت‌تری داشته باشید. ما پیش‌تر به معرفی برخی از بهترین بازی ها برای رده سنی کودکان و نوجوانان پرداخته بودیم. در ادامه با بخش یازدهم این مجموعه مقاله همراه تیلنو باشید.

 

رده‌بندی سنی در بازی‌های ویدیویی بسیار مهم است. در واقع همین فاکتور است که مشخص می‌کند افراد در چه بازه سنی می‌توانند یک اثر را تجربه کنند. این خانواده‌ها هستند که باید کنترل کنند، فرزندانشان حتما آثاری با رده‌بندی مرتبط را بازی کنند. اما شاید از خود بپرسید که رده‌بندی سنی بر چه اساس انجام می‌شود؟

 

در دهمین مقاله درباره بهترین بازی ها بر اساس رده سنی، ما قصد داریم به ادامه معرفی بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان بپردازیم. بازی‌های معرفی شده در این مقاله، برای افراد بالای 18 سال مناسب هستند. پس اگر می‌خواهید برخی از بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان را بشناسید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

 

بازی Call of Duty: Modern Warfare

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش یازدهم)

 

سری بازی‌های کالاف دیوتی را می‌توان شاخص‌ترین فرنچایز شوتر در صنعت بازی‌های ویدیویی قلمداد کرد. این مجموعه هر ساله توسط شرکت اکتیویژن (Activision) راهی بازار می‌شود و مخاطبان زیادی را به سمت خود جذب می‌کند. بازی Call of Duty: Modern Warfare که توسط استودیو Infinity Ward ساخته شده، در سال 2019 توسط اکتیویژن عرضه شد و توانست توجه کاربران را به خود جلب کند.

 

این بازی که درست مانند سایر نسخه‌های مجموعه، اثری در سبک شوتر اول شخص است، شانزدهمین نسخه از فرنچایز کالاف دیوتی به حساب می‌آید. اتفاقات این اثر در جهان مدرن به وقوع می‌پیوندند و بازی تصاویری واقع‌گرایانه را به مخاطب ارائه می‌دهد. بخش داستانی بازی Call of Duty: Modern Warfare ماجراهای یک افسر CIA و نیروهای بریتانیایی SAS را به تصویر می‌کشد. آن‌ها با هم تیم می‌شوند تا در برابر نیروهای کشور خیالی اورزیکستان قرار بگیرند. گروه تروریستی القتلا و نیروهای نظامی روسی از دیگر مهره‌های مهم در داستان این بازی هستند. شما در حالت Special Ops می‌توانید ماموریت‌های مربوط به کمپین را به صورت کوآپ (Co-op) تجربه کنید. بخش مولتی پلیر (Multiplayer) این اثر نیز فوق‌العاده جذاب است و برای اولین بار در کل فرنچایز، از قابلیت کراس پلتفرم (Cross-Platform) بهره می‌برد. در نتیجه پیشرفت‌های شما روی پلتفرم‌های دیگر نیز اعمال می‌شوند و علاوه بر این، می‌توانید بازی را با سایر کاربران روی دیگر پلتفرم‌ها تجربه کنید.

 

بازی Call of Duty: Modern Warfare گیم‌پلی مجموعه را کمی متفاوت کرد و آن را بیشتر به سمت تاکتیکی بودن سوق داد. همچنین ویژگی‌های جدید نظیر حالت Realism که HUD را حذف می‌کرد و حالت Ground War که به شما اجازه بازی در جمعی 64 نفری را می‌داد، در این اثر وجود داشت. بازی پس از عرضه به روز رسانی‌های مختلفی دریافت کرد که یکی از آن‌ها حالت بتل رویال (Battle Royal) رایگان را در دسترس کاربران قرار داد. اگر عاشق آثار سبک شوتر هستید، این مورد از لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی را از دست ندهید.

 

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی The Witcher 3: Wild Hunt

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش یازدهم)

 

اگر به بازی‌های سبک نقش‌آفرینی (RPG) و فانتزی علاقه‌مند باشید، حتما فرنچایز ویچر را می‌شناسید. این مجموعه که رقیب سرسخت فرنچایز The Elder Scrolls از بتسدا (Bethesda) است، طرفداران زیادی دارد. سومین نسخه از این سری بازی‌ها، از نظر عملکرد فوق‌العاده عالی بود و توانست موفقیت‌های زیادی را برای سی دی پراجکت (CD Projekt) به ارمغان آورد.

 

بازی The Witcher 3: Wild Hunt که اثری اکشن و نقش‌آفرینی است، توسط استودیوی لهستانی سی دی پراجکت رد ساخته شد و در سال 2015 در دسترس کاربران قرار گرفت. این اثر در واقع دنباله‌ای برای بازی The Witcher 2: Assassins of Kings است که در سال 2011 راهی بازار شده بود. جدیدترین نسخه از فرنچایز ویچر که اثری جهان‌باز‌ (Open World) است، از نمای سوم شخص روایت می‌شود و گیمرها را با یک دنیای بزرگ آشنا می‌کند. بد نیست اشاره کنیم که این مجموعه، بر اساس سری کتاب‌های فانتزی The Witcher نوشته آندژی ساپکوفسکی (Andrzej Sapkowski) ساخته شده است.

 

بازی ویچر 3 یک جهان بسیار زیبا و فانتزی را به تصویر می‌کشد که گیمرها آزاد هستند در آن تقریبا دست به هر کاری بزنند. شما در این اثر کنترل گرالت از ریویا (Geralt of Rivia) را برعهده می‌گیرید. گرالت یک ویچر است و به ازای دریافت پول، به کشتن هیولاها و موجودات دیگر می‌پردازد. جستجوی او برای پیدا کردن دختر خوانده‌اش بخش مهمی از داستان را شکل می‌دهد.

 

در این اثر بازیکنان باید در نبردهای مختلفی شرکت کنند و برای مبارزه می‌توانند سلاح‌ها و جادوهای گوتاگونی را به کار گیرند. شما در این بازی می‌توانید با NPCهای مختلف تعامل داشته باشید، ماموریت‌های جانبی مختلفی را پشت سر بگذارید و به ازای کاری که می‌کنید، پول و XP دریافت کنید. دریافت XP موجب افزایش و ارتقا مهارت‌های شخصیت اصلی می‌شود و با داشتن پول، می‌توانید دست به خرید تجهیزات کاربردی زیادی بزنید. بازی The Witcher 3: Wild Hunt یکی از بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان به حساب می‌آید.

 

بازی Demon’s Souls

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش یازدهم)

 

سری بازی‌های دارک سولز را تجربه کرده‌اید؟ آیا می‌دانید این مجموعه به چه خصوصیتی معروف است؟ اگر این فرنچایز را تجربه کرده باشید، می‌دانید که سخت بودن آن مهم‌ترین ویژگی این مجموعه است. بازی Demon’s Souls نسخه ریمیک اثری به همین نام است که در سال 2009 توسط استودیو فرام سافتور (FromSoftware) ساخته شده بود. این بازی از فرنچایز Souls که با همکاری استودیو Bluepoint Games و Japan Studio خلق شده، اثری در سبک اکشن و نقش‌آفرینی محسوب می‌شود. Sony Interactive Entertainment این بازی را در سال 2020 راهی بازار کرد و توانست بازخوردهای بسیار خوبی دریافت کند. در واقع منتقدان بازی دیمون سولز را به خاطر گیم‌پلی، جنبه‌های فنی و ارتقا فوق‌العاده نسخه اصلی، مورد تعریف و تمجید فراوان قرار دادند.

 

در این اثر گیمرها شاهد سلاح‌های جدید و آیتم‌های تازه‌ای بودند. در این بازی ما شاهد تفاوت‌های مختلفی نسبت به نسخه اصلی بودیم. به عنوان مثال هر دوی آ‌ن‌ها محدودیت حمل آیتم دارند؛ با این تفاوت که در نسخه اصلی آیتم‌های شفادهنده فاقد وزن بودند و بازیکنان می‌توانستند صدها عدد از آن‌ها را با خود حمل کنند. در صورتی که در نسخه ریمیک این آیتم‌ها وزن دارند و در حمل آن‌ها با محدودیت روبه‌رو خواهید شد.

 

داستان بازی Demon’s Souls در سرزمین بولتاریا (Boletaria) جریان دارد. در عهد باستان به دلیل اشتباه در استفاده از جادویی به نام Soul Arts، این قلمرو توسط موجودی به نام Old One مورد حمله قرار گرفت. حال جهان توسط مه جادویی و غلیظی پوشیده شده و شیاطین در محیط پرسه می‌زنند که از روح ساکنین تغذیه می‌کنند. با گذشت زمان Old One بالاخره به خواب می‌رود. اما در زمان حال Soul Arts مجددا توسط پادشاه آلن (Allant) احیا شده و شیاطین بار دیگر و این بار خشمگینانه‌تر به انسان‌ها هجوم آورده‌اند. وظیفه شما نیز در این اثر مبارزه با اهریمنان است و باید بتوانید Old One را برای بار دیگر به خواب فرو ببرید. این اثر از لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی به کسانی توصیه می‌شود که به آثار چالش‌برانگیز علاقه دارند.

 

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی Mortal Kombat 11

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش یازدهم)

 

فرنچایز مورتال کامبت نماد بازی‌های مبارزه‌ای است و همه کسانی که به این سبک علاقه دارند، قطعا حداقل برای یک بار یکی از نسخه‌های آن را تجربه کرده‌اند. بازی Mortal Kombat 11 مانند سایر آثار این مجموعه، اثری مبارزه‌ای به حساب می‌آید که توسط NetherRealm Studios خلق شده و Warner Bros. Interactive Entertainment آن را در سال 2019 عرضه کرده است. این بازی با استفاده از موتور بازی‌سازی Unreal Engine 3 ساخته شده و یازدهمین نسخه از فرنچایز مورتال کامبت به محسوب می‌شود. این اثر در واقع دنباله‌ای برای بازی Mortal Kombat X است که سال 2015 منتشر شد.

 

بازی Mortal Kombat 11 به دلیل عملکرد بسیار خوبی که داشت، در بدو عرضه توانست بازخوردهای بسیار خوبی دریافت کند. گیم‌پلی، داستان و گرافیک از جمله مواردی بودند که مورد ستایش منتقدان قرار گرفتند. البته وجود بخش پرداخت‌های اضافی از جمله نکاتی بود که به آن نقدهای مختلفی وارد شد.

 

در این اثر ما بار دیگر با ویژگی‌هایی نظیر Fatality ،Brutality ،Stage Fatality ،Friendship و Quitality روبه‌رو شدیم. علاوه بر این، گیم‌پلی نیز تا حدی دست‌خوش تغییراتی شده بود. به دنبال شکست شیناک (Shinnok)، ریدن (Raiden) تصمیم می‌گیرد با نابود کردن تمام دشمنان ارث ریلم (Earthrealm) از جمله شیناک، از این قلمرو محافظت کند. بازی مورتال کامبت 11 یکی از بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان به قلمداد می‌شود.

 

بازی Returnal

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش یازدهم)

 

باری Returnal اثری سوم شخص در سبک شوتر و روگ لایک (Roguelike) است. این بازی توسط استودیو Housemarque ساخته شده و Sony Interactive Entertainment آن را در سال 2021 به صورت انحصاری برای کنسول پلی استیشن 5 عرضه کرد. بازی ماجراهای سلین (Selene) را به تصویر می‌کشد. او فضانوردی است که در سیاره اتروپوس (Atropos) فرود آمده تا به کاوش برای پیدا کردن سیگنال مرموز White Shadow بپردازد. اما بنا به دلایل در یک چرخه زمانی (Time Loop) گیر می‌افتد. در واقع پس از هر بار که کاراکتر می‌میرد، مجددا به زندگی بازمی‌گردد و باید بار دیگر مسیر قبلی را طی کند.

 

بازی ریترنال را می‌توان اثری در سبک ترسناک روان‌شناختی نیز دسته‌بندی کرد. این اثر جهانی تخیلی و آینده‌محور را به تصویر می‌کشد و بازیکنان را با خطرهای متعدد رو‌به‌رو می‌کند. شما برای مبارزه با موجودات خطرناک و بیگانگان می‌توانید از سلاح‌های پیشرفته‌ای استفاده کنید. بازی پس از عرضه توانست نظر بسیاری از منتقدان را به خود جلب کند. در اکثر نقدها می‌دیدیم که ریترنال به خاطر جلوه‌های بصری، بخش مبارزات و دستاوردهای فنی‌اش مورد تعریف و تمجید قرار گرفته است. اگر کاربر PS5 هستید، ما تجربه این اثر از لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

 

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: سه گانه Mafia

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش یازدهم)

 

سری بازی‌های مافیا آثاری در سبک اکشن-ماجراجویی هستند و طرفداران زیادی دارند. نسخه اول این فرنچایز که توسط استودیو Illusion Softworks ساخته شده بود، در سال 2002 توسط Gathering of Developers راهی بازار شد. اما نسخه دوم توسط استودیو 2K Czech و نسخه سوم توسط استودیو Hangar 13 ساخته شده و هر دو توسط 2K Games به ترتیب در سال‌های 2010 و 2016 عرضه شدند.

 

جهان این مجموعه با الهام از کشور آمریکا طراحی شده و داستان نیز وقایع تاریخی را به تصویر می‌کشد. این فرنچایز وقایع و اتفاقات مختلفی را دنبال می‌کند و به نمایش درمی‌آورد؛ از به تصویر کشیدن دوران رکود بزرگ در دهه 30 میلادی در شهر خیالی لاست هون (Lost Heaven) گرفته تا وقتی در نسخه سوم ما را به شهر خیالی New Bordeaux در دهه 60 میلادی می‌برد.

 

گیم‌پلی Mafia Trilogy فوق‌العاده جذاب است و می‌تواند حسابی سرگرم‌تان کند. وجود یک محیط جهان‌باز که در آن می‌توانید آزادانه به گشت و گذار بپردازید، از جمله مهم‌ترین شاخصه‌های این مجموعه است. شما می‌توانید در این آثار به سراغ ماموریت‌های جانبی مختلف بروید و کارهای متنوعی انجام دهید. البته قابل ذکر است که بازی در واقع یک داستان خطی را روایت می‌کند.

 

نسخه‌های مختلف این فرنچایز داستان کاراکترهای مختلف را روایت می‌کند که هر یک از آن‌ها قصد دارند نام خود را در بین باندهای مختلف مافیایی مطرح کنند. با این حال هر یک از آن‌ها انگیزه‌های متفاوتی دارند و اتفاقات مختلفی برای‌شان رخ می‌دهد که به جذابیت آثار کمک می‌کنند. این سری بازی‌ها آنتاگونیست‌های قدرتمندی نیز دارند که این شخصیت‌ها نیز به قوی‌تر شدن داستان‌ها کمک زیادی کرده‌اند. سه گانه مافیا بدون شک جزو بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان به حساب می‌آید.

 

این بود بخش یازدهم لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید. بخش دوازدهم مقاله نیز به زودی در تیلنو منتشر خواهد شد و در آن قرار است به معرفی بقیه موارد لیست بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان بپردازیم. پس اگر می‌خواهید آثار مناسب برای افراد بالای 18 سال را بشناسید، حتما منتظر مقاله جدید باشید. نظر شما درباره رده‌بندی سنی در بازی‌های ویدیویی جیست؟ آیا به آن توجهی دارید؟ به نظر شما ما کدام آثار را در لیست بهرین بازی ها برای بزرگسالان از قلم انداخته‌ایم؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

اینستاگرام تیلنو

لینک‌های کوتاه شده مطلب

https://bit.ly/3zRkUIj https://yun.ir/bso287 https://zx1.ir/ovmkD
https://b2n.ir/n14925 https://is.gd/2DKS78 https://tinyurl.com/bd8xaaw3

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *