راهنمای خرید بازی, راهنمای خرید, راهنمای خرید بازی Nintendo Switch, راهنمای خرید بازی PS4, راهنمای خرید بازی PS5, راهنمای خرید بازی Xbox Series X/S, راهنمای کنسول‌ها, کنسول PS4, کنسول PS5, کنسول Xbox Series X/S

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش دوازدهم)

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش دوازدهم)

رده‌بندی سنی یکی از مهم‌ترین شاخصه‌ها برای انتخاب یک بازی محسوب می‌شوند. به همین دلیل، ما قصد داریم بهترین بازی ها بر اساس رده سنی را در این مطلب لیست کنیم تا شما بتوانید انتخاب راحت‌تری داشته باشید. ما پیش‌تر به معرفی برخی از بهترین بازی ها برای رده سنی کودکان و نوجوانان پرداخته بودیم. در ادامه با بخش دوازدهم این مجموعه مقاله همراه تیلنو باشید.

رده‌بندی سنی در بازی‌های ویدیویی بسیار مهم است. در واقع همین فاکتور است که مشخص می‌کند افراد در چه بازه سنی می‌توانند یک اثر را تجربه کنند. این خانواده‌ها هستند که باید کنترل کنند، فرزندانشان حتما آثاری با رده‌بندی مرتبط را بازی کنند. اما شاید از خود بپرسید که رده‌بندی سنی بر چه اساس انجام می‌شود؟

در دوازدهمین مقاله درباره بهترین بازی ها بر اساس رده سنی، ما قصد داریم به ادامه معرفی بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان بپردازیم. بازی‌های معرفی شده در این مقاله، برای افراد بالای 18 سال مناسب هستند. پس اگر می‌خواهید برخی از بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان را بشناسید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

بازی Tom Clancy’s The Division 2

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش دوازدهم)

سری بازی‌های Tom Clancy’s در سبک و سیاق خود کاملا شناخته شده‌اند و تقریبا تمامی گیمرهایی که به بازی‌های شوتر علاقه دارند، نسخه‌ای از این مجموعه را تجربه کرده‌اند. بازی Tom Clancy’s The Division 2 که در سال 2019 توسط یوبیسافت (Ubisoft) منتشر شد، توانست بازخوردهای خوبی دریافت کند. این بازی اثری اکشن و نقش‌آفرینی (RPG) محسوب می‌شود که استودیو Massive Entertainment وظیفه ساخت آن را برعهده داشته است و کاربران فقط می‌توانند به صورت آنلاین آن را تجربه کنند. این اثر که دنباله‌ای برای بازی Tom Clancy’s The Division بوده و در سال 2016 راهی بازار شد، شهر واشنگتون دی سی را در آینده‌ای نزدیک به تصویر می‌کشد. قابل ذکر است که وقایع داستان، به هفت ماه پس از اتفاقات نسخه پیشین مربوط می‌شود. در این اثر ما عواقب همه‌گیری ویروسی به نام Green Poison را می‌بینیم که به وسیله دستکاری ژنتیکی به وحود آمده است. بازی ما را با مامور Strategic Homeland Division همراه می‌کند که با کمک یارانش قصد دارند شهر را از نو بسازند.

بازی Tom Clancy’s The Division 2 توانست بازخوردهای بسیار خوبی از سمت منتقدین دریافت کند و مهم‌ترین دلیل این نظرات مثبت نیز پیشرفت و بهبود قابل توجه اثر نسبت به نسخه قبل بود. فضاسازی، گیم‌پلی، جلوه‌های بصری، بخش مبارزات و موسیقی متن از جمله مواردی بودند که مورد تعریف و تمجید منتقدین قرار گرفتند. این بازی درست مثل نسخه قبلی توانست فروش خوبی را تجربه کند و از نظر تجاری به یک موفقیت برای یوبی سافت تبدیل شد. این اثر با این که در ابتدای عرضه فروش خوبی نداشت، اما رفته رفته بازخوردهای بهتری دریافت کرد و توانست به فروش جهانی بیش از 10 میلیون نسخه دست پیدا کند.

بازی Tom Clancy’s The Division 2 که یکی از بهترین بازی ها بر اساس رده سنی است، اثری سوم شخص و Cover-Based به حساب می‌آید. شما می‌توانید این بازی را به صورت چهار نفره تجربه کنید و در کنار دوستانتان مراحل مختلف را پشت سر بگذارید. این اثر دارای محیطی جهان‌باز (Open World) است و آزادی عمل زیادی به گیمرها می‌دهد. اگر به بازی‌های آنلاین و چند نفره در سبک شوتر علاقه دارید، حتما به سراغ بازی Tom Clancy’s The Division 2 بروید.

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی Death Stranding

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش دوازدهم)

اگر علاقه زیادی به بازی‌های ویدیویی داشته باشید، قطعا نام هیدئو کوجیما (Hideo Kojima) را شنیده‌اید. کوجیما یکی از مطرح‌ترین بازی‌سازهای حال حاضر است و توانسته آثار موفقی را در دسترس کاربران قرار دهد. یکی از پر سر و صداترین بازی‌های او نیز بدون شک بازی دث استرندینگ است. این اثر اولین بازی کوجیما و استودیوی او محسوب می‌شود که پس از جدایی‌اش از شرکت کونامی (Konami)  منتشر شد. این جدایی در سال 2015 انتفاق افتاد و موجب به وجود آمدن بحث‌های زیادی در جامعه گیم شد.

بازی Death Stranding یک اثر اکشن است که می‌توانید آن را به صورت تک نفره تجربه کنید. استودیو Kojima Productions وظیفه ساخت این بازی را برعهده داشته و Sony Interactive Entertainment آن را در سال 2019 به عنوان یک اثر انحصاری برای پلی استیشن 4 راهی بازار کرد. با این وجود در سال 2020 بود که نسخه پی سی آن نیز منتشر شد و در سال گذشته، نسخه نسل نهمی آن تحت نام Death Stranding Director’s Cut در دسترس کاربران پلی استیشن 5 قرار گرفت.

وقایع بازی دث استرندینگ در کشور آمریکا رخ می‌دهد؛ جایی که پس از یک فاجعه عظیم، حالا تبدیل به مکانی شده که موجودات خطرناکی در آن پرسه می‌زنند. البته این موضوع محدود به آمریکا نمی‌شود و این موجودات کل کره زمین را تسخیر کرده‌اند. بازیکنان در این اثر کنترل شخصیتی به نام سم پورتر (Sam Porter) را برعهده دارند که ایفای نقش او را نورمن ریداس (Norman Reedus) برعهده داشته است. سم کسی است که آذوقه و تجهیرات را جابه‌جا می‌کند و موارد مورد نیاز را به کلونی‌های مخفی انسان‌ها تحویل می‌دهد. بد نیست اشاره کنیم که مدز میکلسن (Mads Mikkelsen) و لئا سیدو (Léa Seydoux) از دیگر هنرپیشه‌های سرشناس محسوب می‌شوند که در این اثر ایفای نقش کرده‌اند.

بازی Death Stranding یکی از آثاری است که بحث و جدل‌های بسیاری را به وجود آورد. برخی آن را یک شاهکار می‌دانند و بعضی افراد نیز آن را یک شکست برای کوجیما قلمداد می‌کنند. این اثر توانسته جوایز مختلفی را به دست آورد و از نظر داستان‌پردازی، گیم‌پلی، جلوه‌های بصری، موسیقی متن و صداگذاری مورد ستایش بسیاری از منتقدان قرار گرفت. دث استرندینگ بدون شک یکی از بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان به حساب می‌آید.

بازی Resident Evil 4

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش دوازدهم)

دوست‌داران ژانر وحشت در دنیای گیم قطعا با سری بازی‌های Resident Evil آشنا هستند. این مجموعه یکی از محبوب‌ترین فرنچایز‌های تاریخ است و حتی چندین اقتباس سینمایی نیز از آن ساخته شده که البته چندان هم موفق نبوده‌اند. در هر حال کمتر کسی هست که نام این مجموعه را نشنیده باشد. به جرئت می‌توان گفت که بازی رزیدنت ایول 4، شناخته شده‌ترین نسخه در کل این فرنچایز است.

بازی Resident Evil 4 که اثری در سبک ترس و بقا است، از زاویه سوم شخص روایت می‌شود. این بازی توسط کپکام (Capcom) ساخته شده و در سال 2005 راهی بازار شد. بازیکنان در این اثر کنترل یک مامور ویژه دولت آمریکا به نام لئون کندی (Leon S. Kennedy) را برعهده دارند. داستان از جایی شروع می‌شود که این مامور ویژه به ماموریتی برای نجات دادن آشلی گراهام (Ashley Graham)، دختر رئیس جمهور، اعزام می‌شود. دخترک توسط فرقه‌ای دزدیده شده و به محلی ناشناس منتقل شده است. لئون سرانجام با دنبال کردن سرنخ‌ها به روستایی می‌رسد. در آن جا او مجبور می‌شود با روستایی‌هایی مقابله کند که به انگلی که ذهن را کنترل می‌کند، آلوده شده‌اند. در این بازی بار دیگر شاهد حضور کاراکتری به نام ایدا وانگ (Ada Wong) هستیم.

در بازی Resident Evil 4 زاویه دوربین نسبت به نسخه‌های پیشین دست‌خوش تغییرات اساسی شده بود و گیم‌پلی نیز ریتم کندتری پیدا کرده بود. در واقع سازندگان بیشتر به دنبال آن بودند که گیم‌پلی اکشن و تیراندازی آن را پویاتر کنند. اگر به ژانر وحشت علاقه دارید، تجربه این اثر از لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی را از دست ندهید.

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی Call of Duty: Vanguard

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش دوازدهم)

فرنچایز کالاف دیوتی نیاز به معرفی ندارد. حتی اگر خوره‌ی بازی‌های ویدیویی نیز نباشید هم تا به حال نام مجموعه را شنیده‌اید و می‌دانید که چه سبک و سیاقی دارد. مجموعه Call of Duty شناخته شده‌ترین فرنچایز در سبک شوتر است و یکی از پول‌سازترین سری بازی‌های تاریخ به حساب می‌آید. ما در این مقاله قصد داریم به معرفی جدیدترین نسخه از این مجموعه بپردازیم.

بازی Call of Duty: Vanguard که در سال گذشته توسط اکتیویژن (Activision) عرضه شد، درست مانند سایر نسخه‌ها، اثری در سبک شوتر اول شخص است. این بازی که توسط استودیو Sledgehammer Games ساخته شده، هجدهمین نسخه از فرنچایز کالاف دیوتی به حساب می‌آید.

داستان این اثر حول محور به وجود آمدن نیروهای ویژه‌ای می‌چرخد که قرار است در برابر یک تهدید نوظهور ایستادگی کنند. وقایع داستان در محیط‌های مختلفی رخ می‌دهند و شرایط متنوعی را به وجود می‌آورند. بازی کالاف دیوتی ونگارد بازخوردهای مختلفی دریافت کرد و برخی منتقدان از آن راضی بودند و برخی دیگر نیز روی خوشی به این اثر نشان ندادند. به طور کلی بخش کمپین و چند نفره این بازی رضایت بخش بود، اما عدم وجود نوآوری موجب شد که این اثر بازخوردهای منفی دریافت کند. همچنین حالت زامبی آن نیز مورد انتقاد بسیاری قرار گرفت. با این وجود، بازی Call of Duty: Vanguard که یکی از بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان به حساب می‌آيد، می‌تواند انتخاب خوبی برای دوست‌داران سبک شوتر باشد.

بازی Sekiro: Shadows Die Twice

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش دوازدهم)

بازی Sekiro: Shadows Die Twice اثری در سبک اکشن-ماجراجویی است که توسط استودیو فرام سافتور (FromSoftware) ساخته شده و در سال 2019 اکتیویژن آن را راهی بازار کرد. استودیو فرام سافتور بیشتر به خاطر ساخت سری بازی‌های Dark Souls شناخته می‌شود که جزو سخت‌ترین بازی‌ها تاریخ هستند. بازی سکیرو نیز یک اثر دشوار است و نباید انتظار داشته باشید که بتوانید آن را به سادگی به پایان برسانید.

بازی Sekiro: Shadows Die Twice ما را با یک نینجا که با نام وولف (Wolf) شناخته می‌شود، آشنا می‌کند. دست وولف توسط یک سامورایی قطع شده و ارباب او نیز ربوده شده است. حال او قصد دارد از دشمنی که او را تا پای مرگ برده، انتقام بگیرد.

گیم‌پلی این اثر بیشتر روی مخفی‌کاری، کاوش و مبارزات تمرکز دارد و باس فایت‌ها (Boss Fight) نیز جزو جدا نشدنی آثار استودیو فرام سافتور هستند که در این بازی نیز نقش پررنگی دارند. وقایع بازی سکیرو، دوره سنگوکو (Sengoku) را به تصویر می‌کشند و اتفاقات در ژاپن به وقوع می‌پیوندند. البته ژاپن در این اثر با دنیای واقعی متفاوت است. بازی Sekiro: Shadows Die Twice کاملا مورد ستایش منتقدان قرار گرفت و توانست نمرات بسیار خوبی دریافت کند. گیم‌پلی و فضاسازی این بازی مورد توجه اکثر گیمرها قرار گرفت و این اثر توانست جایزه بهترین بازی سال را در مراسم The Game Awards 2019 به دست آورد. به همین دلیل هم ما آن را در لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی قرار داده‌ایم.

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی: بازی Devil May Cry 5

بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش دوازدهم)

بازی Devil May Cry 5 یک اثر اکشن-ماجراجویی و هک اند اسلش (Hack & Slash) به حساب می‌آيد که توسط کپکام ساخته شده و در سال 2019 در دسترس کاربران قرار گرفت. این اثر ششمین شماره از مجموعه Devil May Cry محسوب می‌شود و پنجمین نسخه اصلی این فرنچایز است.

وقایع این بازی اتفاقات مربوط به پنج سال پس از رخدادهای Devil May Cry 4 را به تصویر می‌کشند. بازی Devil May Cry 5 سه شخصیت قابل کنترل دارد که هر یک از آن‌ها از قدرت‌های اهریمنی بهره می‌برند. دانته (Dante) و نرو (Nero) بار دیگر در این فرنچایز حضور پیدا کرده‌اند و حالا شاهد عرض اندام یک پروتاگونیست جدید به نام وی (V) هستیم. این سه کاراکتر باید به کمک هم در مقابل پادشاه اهریمنی، یوریزن (Urizen)، که قصد دارد دنیای انسان‌ها را ویران کند، مبارزه کنند. در طی مراحل مختلف و حضورهای متعدد در Red Grave City می‌توانید کنترل هر یک از سه شخصیت اصلی داستان را برعهده بگیرید. هر یک از این شخصیت‌ها ویژگی‌های خاص خود را دارند و می‌توانند در موقعیت‌های مختلف به شما کمک کنند. بازی Devil May Cry 5 بی‌شک یکی از بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان قلمداد می‌شود.

این بود بخش دوازدهم لیست بهترین بازی ها بر اساس رده سنی. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید. بخش سیزدهم مقاله نیز به زودی در تیلنو منتشر خواهد شد و در آن قرار است به معرفی بقیه موارد لیست بهترین بازی ها برای رده سنی بزرگسالان بپردازیم. پس اگر می‌خواهید آثار مناسب برای افراد بالای 18 سال را بشناسید، حتما منتظر مقاله جدید باشید. نظر شما درباره رده‌بندی سنی در بازی‌های ویدیویی جیست؟ آیا به آن توجهی دارید؟ به نظر شما ما کدام آثار را در لیست بهرین بازی ها برای بزرگسالان از قلم انداخته‌ایم؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

اینستاگرام تیلنو

لینک‌های کوتاه شده مطلب

https://bit.ly/3IoshKn https://yun.ir/rdbrwe https://zx1.ir/uPxTP
https://b2n.ir/y08656 https://is.gd/drkK0k https://tinyurl.com/5n7s4xyj

مطالب مرتبط

دیدگاهی در مورد “بهترین بازی ها بر اساس رده سنی (بخش دوازدهم)

  1. امیر حسین سرمستی گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    یه پیشنهاد داشتم
    خواستم بگم اگه میشه یک مقاله بنویسین چطور با نینتندو سوییچ ارزون بازی کنیم.چون قیمت بازی ها وحشتناکه و متاسفانه سری جدید هم هک نمیشه.
    باتشکر

    1. محمد صادق شجاعی گفت:

      سلام دوست عزیز
      حتما در برنامه قرار می‌دیم.

      1. امیر حسین سرمستی گفت:

        ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *